|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() לדוגמה בחילוף חומרים מהיר יותר, הנוזלים נאגרים פחות ואף הולכים מהר יותר לעומת חילוף חומרים איטי שבהם הנוזלים נאגרים ויורדים לאט...
האם זה קשור חילוף חומרים - נוזלים? ואיך בעצם מגיע נוזלים - אכילה מרובה של פחמימות - אם כך יש "עודף" חלק הולך לשומן וחלק גדול לנוזלים? למה לנוזלים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ויסות של נוזלים הוא נושא לא כל כך פשוט וקשה להסביר אותו על רגל אחת. צריכה מוגברת של פחמימות יכולה לגרום לצבירה של נוזלים - גם כי אגירה של גליקוגן גורמת לאגירת נוזלים וגם כי אינסולין מגביר ספיגה של אלקטרוליטים חזרה מהכליה [והם דורשים נוזלים]. בנוסף, כשמוסיפים מסת גוף רזה, הנוזל החוץ תאי צריך לגדול ותוספת של נוזלים זה חלק מהעניין. זה לא קשור לחילוף חומרים.
איך מגיעים נוזלים? נוזלים יש תמיד ולכולם, כל המציאות הביולוגית מתקיימת בתוך נוזלים. השאלה היא רק כמה נוזלים נאגרים. |
![]() |
![]() |