|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() 1. בעייתי : בן 57,מורה,הרגשת מחסור ב"אנרגיה": קושי בתפקוד השוטף, בעיקר בהתעוררות (לוקח לי כשעתיים, מה שנעשה פעם ב1/2 שעה).
2. בעבר פתר את הבעייה תוסף מזון בשם "אינטרה". התוסף מכיל (חלקית) את המרכיבים הבאים : אסטרגולוס,ג'ינסינג\ליקוריש,פטריית ריישי,גריסי פנינה,קמומיל, ועוד. 3. שאלותי : האם אחד מהמרכיבים הנ"ל אכן אחראי להרגשת תוספת אנרגיה ? . אם כן - כיצד ניתנים להשגה ?, אם לא - האם מוכרים מרכיבים אחרים התורמים להרגשה ?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני לוקח תוסף אנרגיה שמכיל רכיבים דומים וזהים בהשפעתם. אני ממליץ לך לקנות את התוסף של חברת superherb הנקרא SUPHERB ENERGETY. רכיבי המוצר: ל- טאורין...................................150 מ"ג תמצית תקנית גינסנג סיבירי...........100 מ"ג תמצית תקנית גינסנג קוריאני.........100 מ"ג תמצית תקנית רודיולה..................75 מ"ג תמצית תקנית גינסנג אמריקאי.......50 מ"ג תמצית קינמון.............................40 מ"ג ויטמין B3 (ניאצין).......................25 מ"ג ויטמין 12B................................250 מק"ג אתה יכול לרכוש אותו מבתי טבע שונים או להתקשר לחנות של ישראלבודי ולהזמינו.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מה סדר-גודל של מחיר / משקל ?
תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() אינטרא בהחלט מוצר מדהים.אני ממליץ לך לחזור אליו.
תנסה לשנות את הרגלי התזונה שלך,תאכל מזון יותר עשיר בויטמינים ומינרלים. תשן טוב..ואם השגרה הזאת לא תורמת בזה,אז תנסה להשתמש בתוסף מזון אחר אם לא אינטרא(למה הפסקת?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני לא נכנס כאן למה יעיל או לא יעיל בתוסף, זה לא מעניין. אתה אמור להיות מסוגל להתעורר בלי בעיה גם בלי תוסף. לקחת תוספים זה לא הפתרון. לך לרופא ותבדוק מה מקור הבעיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה האינטרא הזה? אתם אומרים שווה לנסות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
זה מועיל לחצ'קונים,לדלקות,חיזוק מערכת החיסון,ערנות ועוד המון סגולות של התוסף הזה. כעקרון התוסף מכיל הרבה ריכוזים של צמחים במדינות שהמיצוי והאיכות שלהם היא הכי גבוהה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע ששווה לנסות. כמה זה עולה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() הי מישהו השתמש באינטרא
יכול לתת יותר פרטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש בעיות עם לקום בבוקר (אפילו אם אני ישן 12+ שעות בלילה) - זה יכול להיות יעיל ?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש סיכוי שאתה לא אוכל מספיק פחמימות ביום.
תנסה לאכול יותר פחמימות (לחם ספגטי אורז ...) במשך שבוע ותראה אם ההרגשה שלך משתפרת.