|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה תוכנית Ab בפירמידה 15 חימום ואז עוד 12 , 10 , 8 כל פעם מעלה משקל.
A : חזה : סט חימום ושלושה סטים חזק - לחיצת חזה במוט סט חימום ושלושה סטים חזק - לחיצת חזה במוט בשיפוע סט חימום ושלושה סטים חזק - קרוס ידיים : סט חימום ושלושה סטים חזק - כפיפות מרפקית כנגד משקולות. סט חימום ושלושה סטים חזק - פטישים כנגד משקולות. רגליים : סט חימום ושלושה סטים חזק - כפיפת רגליים במכונה. סט חימום ושלושה סטים חזק - פשיטת רגליים במכונה. B: גב : סט חימום ושלושה סטים חזק - פולי רחב מאחורי הראש סט חימום ושלושה סטים חזק - פולי צר לסנטר - ביסייפ . סט חימום ושלושה סטים חזק - חתירה . סט חימום ושלושה סטים חזק - כפיפות גב בשיפוע עם משקלץ (גב תחתון) יד אחורית : סט חימום ושלושה סטים חזק - מקבילים. סט חימום ושלושה סטים חזק - כפיפות ידיים מהחזה לרגליים . כתפיים : סט חימום ושלושה סטים חזק. - לחיצת כתפיים במכונה . סט חימום ושלושה סטים חזק. - משיכה לסנטר . מה אתם אומרים ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() upp
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחח כל התוכנית שלך בנויה מסטי חימום Xd
אחרי שחיממת בשיפוע ניטרלי אתה לא צריך לחמם שוב בשיפוע שלילי, אתה יכול ישר לתת בראש !
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אה טוב גבר אבל חוץ מזה זה סבבה ?
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() יותר מידי ליד קדמית ואחורית, קצת מידי לרגליים, מה אתה צריך קרוס, יותר מידי סטים לגב,
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה רע בקרוס גבר ? זה חזה תחתון.
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אולי אתה לא מבין אל מה אני מדבר.
על התרגיל הזה שאתה עומד ומושך שתי "חוטים"אחד לשני. וככה המאמן שלי אמר לי לעשות הוא אמר לי שלחזה. ואם הוא טעה איזה תרגיל אני יכול לעשות במקומו ? ואם זה מספיק סטים לתוכנית ? או יותר מידי ?
![]() |
#9 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() קודם כל, למה אתה לא מעיף את כל הסטים האלה של החימום?
שנית כל, זה לא יותר מידי סטים פשוט מה אתה צריך את זה? דחיקת חזה ודחיקה בשיפוע 4 סטים כל אחד זה סבבה לאללה... ומה שאני חושב על התוכנית מופיע קצת למעלה...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |