|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
חדשות טריות מאיגוד Nabba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שאנשים התחילו להיות חרמניים ובא להם על פמלות..
תודה על המידע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אלי מלך ישראל חי חי וקיים!!!!!!!!!
זה איגוד!!זאת רצינות!!זאת השקעה!!! וואלה אני אחתום בנאבא בשמחה!! ולא אתחרה אצל אשר פריג' לעולמי עד!!!!!וגם אם יצמידו לי אקדח לראש אני לא יעשה את זה וימות כמו גבר! וחיט טפו על האיש הזה שהרס את השם של IFBB אבל בגלל שהוא בראשה אני לא מתקרב יותר לשום במה ליצנית או "תחרות" שהוא ינהל אותה!! רק נאבא רק נאבא !!!! אלי האנה תותח על וכמו שיואב טל תמיד אומר "בן אדם אם לב רחב" פשוט עלה חיוך ענק על הפרצוף שלי שקראתי את הכתבה הזאת ![]() תודה רבה אלי האנה מר עולם התותח שלנו ![]() ותודה לאמנון ושאר צוות נאבא ישראל!!! שחקתם אותה ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() :
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מתי יגיע היום שניזכה ליראות את מר ישראל בשידור חי בטלוויזיה, והפרס הראשון יהיה 10000$ לפחות, ויבואו אנשים מכל העולם ליצפות ולהיתחרות על במות ישראליות...
"חלמתי על היום היתעוררתי בדמעות"
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אלייי שליטההההההההה ומה הקטע הזה שלו בתחנות דלק דור ?!?!!?!?!? הוא בעליה במסה שם או מה ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() כל הכבוד לאלי האנה,מי יודע אולי עוד מספר שנים פיתוח גוף בארץ תקבל את הכבוד ואת המקום המיועד לה כמו בכל העלום.ישר כוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תגיד מה עם המשך הכרטיס ביקור של גלעד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() כל הכבוד! וכמו שאמר חברי הטוב הניגרי: חכם מאוד מצד אלי ואמנון לתת הזדמנות למתחרים של איגוד Ifbb וזה רק יביא למצב שיהיה איגוד אחד ויחיד בארץ-נ.א.ב.ב.א!!!
בהצדעה למנהלי נ.א.ב.ב.א!!! אלי האנה,אמנון גאון וגיא שלמון! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
כללי:: steroid user
עוסק ב:: injector
|
![]() מה אתה משחק אותה ספורטאי
אתה בן 30, לא השכלה לא עבודה לא חברה (לא זה לא נקרא בנדם מה שיש לך קשר איתו) אתה אפס... אז צא מהסרט כי אתה וחצי מהחברה פה בזבזו תחים ככה סתם, אתה לא תגיע לכלום.. אז אתה מתחרה נאבא וואווו איזה יופי, מי שישמע יחשוב שיש לך עתיד בכלל, סתקל על עאדל חג', מאור זרדז, יוני האנה, אלי הכושי, ועוד ועוד חברה בני 22-24 להם יש זמן ויש מה לעשות (ויש עוד מלא יותר צעירים מהם) אתה נכנס לי לפורום שלא שוה שקל ומתוכח עם בני 18 פה אם אתה טיבעי או לא אתה וחבר שלך הנגרי הענק... יפה, אז יש לכם חיבה אחד לשני, רק תוציאו את זה מכותלי הפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
כללי:: steroid user
עוסק ב:: injector
|
![]() ציטוט:
איפה אתה חי עודפעם? אהה כן, חשבתי באשדוד אבל אז נזכרתי, אתה חי בדמיונך הפרוע,שם אתה אשכרה עובד במשו... ושם אתה אשכרה נראה כמו מישו שמתאמן ויש לו פוטנציאל, שמע יובילה אתה עוד צעיר וכל הקריירה מולך... חחחחחחחחחחחחחחחחחח כן אה, בן 50 עוד מעט ושמן כמו ליויתן, וגם לא קרוב במסה לכלב מסוג דני ענק.. שיט |
|
![]() |
![]() |