|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ביג באג מהקישורים שהבאת לי אני צריך תרגום לסרט אוצר לאומי הורדתי את כל התרגומים בטורק נקודה Net הסרט חלק אחד אני מאמין איכות דיוידי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() לא הבנתי.. בחיפוש בטורק יש שלוש תוצאות של תרגומים, הורדת את כולם ואף תרגום לא מסונכרן לסרט ?! כי זה די לא הגיוני ..
ואם כן אז מקסימום אתה מזיז את התרגום X שניות קדימה\ אחורה בלחיצת כפתור בנגן bsplayer.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני מזיזזז זה מה שאני שעה מחפששש והרי אני רוצה לצרוב את הסרט אם התרגום לדיוידי אתה מבין אח שלי? כאילו לצרוב ת'שם של התרגום אם השם של הסרט וזה מציג את התרוגם בדיוידי אבל שיהיה מסונכרן בדיוק כל התרגומים בטורק לא מסונכרנים כי בקשיור שהבאת לי יש בהתחלה 12 שניות של משהו לא קשור אם היה אפשר לערוך את הקןבץ תרגום שיתחיל 12 שניות אחריי אני יהיה מסודר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() תשמע אחי .. זה קצת סיפור ..אני סומך שמישהו אחר יעזור לך מפה
אני יוצא לחגוג.. סליחה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ופעם הראשונה בחייו, Big Bug לא הציל את היום O:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אין מצב שאין את הגרסה שאתה הורדת באחד מאתרי הכתוביות.. חפש ב ktubit
Donkey torec.net חייב להיות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() תקשיב קופיקו, אתה נכנס לביאס פלייר, לחצן ימני, subtitles, ואז עורך כתוביות (subtitle editor).
בתפריט של החלון שנפתח אתה הולך ל-subtitle, ואז ל- load subtitle ואז ל-Load new ומעלה את הכתוביות לסרט. אחרי זה אתה משחק עם השניות שיש לך למטה. שים לב שיש לך + או - ליד השניות וזה מה שמזיז את כתוביות קדימה או אחורה. אחרי כל שינוי אתה עושה apply
![]() |
![]() |