|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז לחלק שנפל בזכותם לצפות בו, מה אתם חושבים? העולם באמת פועל ככה? זה באמת עובד?
לי אישית זה עבד שאיזה שבוע ניסיתי ממש לחיות לפי רב הכללים שם ולהאמין בהם גם ובאמת חשבתי על האקסית (ששברה את ליבי ) ש6 חודשים לא דיברנו ויומיים לאחר מכן קיבלתי ממנה שיחה.. יש לי מחר טסט שני ואני רק חושב שאני יעבור אותו ואפילו המילה כישלון לא עברה לי בראש חוץ מלכתוב את זה עכשיו, אבל כדי לדעת אם אני יעבור נצתרך לחכות למחר (: Discuss! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין בזה לגמרי.
כל החיים הייתי בנאדם חיובי ושמח מאוד, ותמיד זה "השתלם", בשבוע האחרון בכלל קרו לי דברים מעניינים מאז שראיתי את הסרט (אולי כי אני שם אליהם יותר לב עכשיו). אבל באמת שזה לא לפורום הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה הכי לפורום הזה.
תחשוב, פה כולם רוצים להגיע לרמה מסויימת של גופניות..וזה יעד מסויים. אז לראות את הסרט ולנסות לפחות שבוע לחיות על פי הוא יכול לעזור להם O: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מת לראות אותו אבל לא יצא למישהו יש הורדה שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה זה הסרט הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה סרט מדהים.. ראיתי אותו וגם אני תמיד אופטימי וחיובי בקשר לכל דבר..
קרה לי כמה פעמים שבאמת היו מקרים ברורים שזה הצליח.. אם זה צירוף מקרים מטורף או שזה באמת הסוד לעולם לא תדע.. מה שכן, אני ממליץ בחום לאמץ כל מה שאומרים שם כי גם אם התאוריה עצמה לא נכונה, גישה חיובית בריאה לגוף ולנפש ואופטימיות תמיד משיגה את שלה גם אם לא מדברים על משהו רוחני או על "חוק המשיכה" שמדברים עליו שם. יש לינקים להורדה של זה ברשת.. גם באמיול יש הורדה עם תרגום מובנה. ממליץ לכולם בחום, באמת שינה לי את התפיסה לחיים אפילו שהאמנתי ברוב הדברים גם לפני. Dont Worry, Be Happy
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אחי אם תשיג לי הורדה ישירה עם תירגום מובנה אתה מלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקישור למטה יש תרגום... http://www.subscenter.net/index.php?...ew&viewId=3422 ובקשר לדבר הזה... אני למדתי לא להאמין לשום דבר... אז אני חושב שזה קשקוש אחד גדול
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם רוצה לראות אותו בהזדמנות שמעתי שיש בסרט הזה הרבה משמעות בכול זאת השגתי לך הורדה:
http://www.maxfiles.net/?d=6E342B014 http://www.download-mirror.net/downl...p?id=7BEC7ED57 תהנו ![]()
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה הדלקתם אותי לראות את זה.. חח אחי הקישורים לא עובדים לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הדרך חיים נכונה אבל כול העניין עם הכוחות של היקום זה בולשיט אחד גדול.
אנשים ניהיים שמחים וטובים לשבוע, שבועיים ופתאום בשבוע השלישי קורה להם משהו אז הם בטוחים שזה בגלל ה"סוד". זה בדיוק כמו שאנשים רואים מרימי משקולות נמוכים אז הם אומרים שזה בגלל שהם מרימים משקולות. אנשים סתם עושים השלכות ואמונות תפלות כדי לתרץ דברים. אם לוקחים את הסוד הזה באופן מטמתי הרי שיש הסתברות גבוהה שפעם בשבוע-שבועיים יקרה לכם משהו טוב.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לזה שמעליי, עדיין תמיד טוב להיות חיובי אחי, ואם הסרט זה מה שייתן לך את הפרספקטיבה הנכונה להסתכל על החיים... זה לא יכול להזיק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי חצי והפסקתי... לא נראה לי אמין אבל בסך הכל הם מעודדים משהו טוב - תמיד להיות חיובי בקשר לדברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() חרא אחושרמוטה
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() the rich get richer, the poor get poorer
whether you think you can, or you cant, either way you are right |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מאמין בטח מאמין , אהבתי מאוד את הסרט .. וקצת קשה לחשוב כל כף הרבה אבל לפעמים שאתה מנסה אתה פתאום רואה שזה פועל וזה מפחיידדד חחח .. הקיצר אחינו בהצלחה מחר בטסט תעבור בעזרת השם ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא ראיתי תסרט, אבל אני מאמין בזה בערך.
לפני שבועיים ניגשתי לתאוריה ראשונה, וחבר שלי אמר אל תחשוב בכלל על "נכשל" ותגיד לעצמך שעברנו(הוא גם ניגש איתי). וואלה באמת האמנתי שעברתי, קיבלנו ת'טופס ושנינו עברנו. כמה ששמחתי :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() עברת טסט בסוף
|
![]() |
![]() |