|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע בסייקלראקוטן אני מפצל תמנה שליי 20 מג' בבוקר ו20 בערב
ואני מרגיש שירדתי במאסהה הרבה וזה לא הגיוני למה אני אוכל הרבה האם יש הקשר בין הדברים?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין.
אני יום שביעי לשימוש בראקוטן, תופעות לוואי עד כה: יובש בשפתיים בקושי, ריריות בעיניים יש, אני צריך לקנות סטילה(טיפות עיניים) והתחילו לי כאבי מרפקים, אני שוקל להקפיא את המנוי לחודש :s
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח איך רשמת את זהכאילו סייקל של סוסטנון....ואין קשר בין הראקוטן למאסה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח ויוסי אתה סם קרם פנים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למזלי סיימתי עם החרא הזה לפני חודשיים פלוס...
תופעות לוואי שהיו לי: יובש חזק בפנים ובעור, בשפתיים לפעמים כי שמתי כל הזמן שפתון. גם קרם פנים התחלתי לשים מאוחר. העור היה ממש אבל ממש רגיש לשמש... אחרי חצי שעה בשמש הייתי נשרף... בכלל באיה נאפה שהיינו בים חזרתי הביתה עם כוויות שמש... לא ממליץ. אבל מה עכשיו הפנים שלי חלקות וזה הכי כיף ![]()
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי
|
![]() זה לא משנה הזמנים של הלקיחה,העיקר שהכמות כדורים ביום תיהיה כמו שהרופא אמר,ושיתלווה לכדור ארוחה טובה.
אני כבר 3 שבועות לוקח,השפתיי מתקפלות,יש קילופים קצת בפנים,והעיניים שורפות קצת(יבשות כאלה)..וכאבי גב..ברכיים..ובקיצור המפרקים. כל התופעות לוואי האלה ללא ממש משנות לי..הם לא בהגזמה ואפשר להסתדר איתן |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
ממש סיוט. תגיד, אתה מתאמן עם זה?(עם הכאבים)
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אבל לא מתאמן בחד"כ. אחי,ליובש בשפתיים שעוד מעט יהיה לך קטלני,תקנה flexitol יש את זה בסופר :):):):)..זה מעולה מאוד.. כמה כדורים אתה לוקח ביום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
כמה אתה לוקח?
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() דאבל
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה? אני התחלתי סייקל אפטרשייב - 3 שפריצים לפני בצפר
מאוד אנאבולי למה אתם לוקחים את החרא הזה בכלל? זה יותר דופק מאשר מועיל אז יהיו לכם קצת חצ'קונים אז מה אבל אני אבין אם אתם ממש במצב גרוע ונראים כמו איזו פיצה ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אה סבבה, אני 76, אז דיי הגיוני.
אני מקפיא את המנוי למכון לחודש:s החודש הקשה בחיי ![]()
![]() |
#15 |
|
![]() חחחחחחחחחחחח עלק סייקל רואקוטן
![]() |
#16 |
|
![]() חחח טוב לא מאצתי.
זכרתי שקראתי את זה איפהשהו, לא זוכר איפה.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה אתה זוכר בערך בקשר לשתיה?
ויש מצב שזה לא משפיעה עליי? אתה כבר רואה תוצאות חוץ תופעות לוואי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אני לא בדיוק אמור לראות תוצאות כרגע...
התהליך הראשון בשימוש בראקוטן זה שיצאו עוד חצ'קונים, ואם זה נחשב לראות תוצאות, אז אני רואה. בינתיים הכל מתקדם כמו שצריך אני חושב. לגבי אלכוהול, אל תתפוס אותי במילה, אבל אני חושב שזה גם מייבש, בדומה לראקוטן, וזה לא הולך טוב יחד. ממש ממש לא בטוח.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לא היה רשום שם משהו בקשר אם אתה שותה אלכוהל אז הרוקוטאן מפסיק להשפיע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |