|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כבר 3 לילות, 3 ימים אני סובל מקלקול קיבה זוועתי!?$#@%$..
כל הזמן משלשל, החור של הרקטום כבר עולה באש, אני לא ישן בלילה, כשאני יוצא מהבית אני סובל, הלכתי לרופא היום אמר לי זה יכול לקחת עד שבוע בעיקרון, כנראה חטפתי וירוס - לא שאכלתי משו מקולקל.. ונמאס לי כל היום לאכול אורז אז אתמול דפקתי בגט עם פרגיות בבת האיכר, לא יכלתי יותר.. אני חייב לדעת מה מותר לי לאכול ולא יעשה לי כאבים/יגרום ליותר שלשולים.. כי נמאס לי מאורז.. אמרו לי שפירה מותר.. מה עוד??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מנסיון אישי
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוכל דייסות כמו קווקר, עדשים, מוצרי חלב (בעיקר גבינות צהובות). תמנה ממאכלים "כבדים" ומאלכוהול כמובן ויהיה הכל בסדר.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שום מזון ממה שרשמו לא יעזור... כי לא משנה מה תאכל אתה עדיין תשלשל. בין אם זה גושים או פשוט מים.
הייתי ממליץ לך לבקש מהרופא כדורי קל-בטן... זה הדבר היחידי שמקל על השלשולים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי
התקשרתי לאבא אמרתי לו שיקנה חחח.. אתה לא מבין אחי אני מתחרפן כבר מחוסר שעות שינה, הקלקול הזה לא נותן לי לישון בלילה.. יש עוד משהו? אולי סוג של בשר, אולי לא מטוגן שאפשר לאכול? אני רוצה בשר..:s |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איזה דיכאון, יום חמישי זה מין יום קבוע בשבוע שאני מתפנק על צ'יפס ושניצל, בבאגט עם חציל מטוגן ומטבוחה..
אני יכין לי חזה עוף בלי שמן, רק עם מלח, תודה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שתה קולה זה עוזר ותאכל ביצים קשות מניסיון זה עוזר, גם לי היה את הווירוס המזדיין הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אל תאכל דברים שאתה אוהב למה אחר כך כל פעם שתאכל אותם תיזכר בתחת הבוער שלך ויילך לך התיאבון, מניסיון.
ואל תנסה לעכב את החירבונים, פשוט תחרבן הכל ככה הוירוס יילך מהר יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פירהההההההה