| 
	|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. | 
![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא | 
| 
	 | 
| 
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			 חבר פעיל 
			
			
			
			
	 | 
	
	
	
		
		
			
			 אגוזי פקאן האדומים-אחד הדברים הטעימים 
		
		
		
		
		
		
	מצאתי את האשכול הזה http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=11655 יש שם ערכים. השאלה אם אפשר לצרוך את זה בשביל מקור לשומן איכותי כמו שמתייחסים לאגוזי מלך,שמן זית וכו'?  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 | 
| 
			
			 | 
		#2 | 
| 
			
			 Banned 
			
			
			
			תאריך הצטרפות: Nov 2005 
				
				
	
				
					הודעות: 0
				 
				
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם. 
				
				
				
				 | 
	
	
	
		
		
			
			 מצויין 
		
		
		
		
		
		
	 | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 | 
| 
			
			 | 
		#3 | 
| 
			
			 חבר פעיל 
			
			
			
				
			
			
	 | 
	
	
	
		
		
			
			 מצויין! אני קונה סוג מיוחד שקונים אותם והם מתפצחים בקלות בגלל שיש להם קליפה מאוד דקה 
		
		
		
		
		
		
	 | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 | 
| 
			
			 | 
		#4 | 
| 
			
			 Banned 
			
			
			
			תאריך הצטרפות: Nov 2005 
				
				
	
				
					הודעות: 0
				 
				
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם. 
				
				
				
				 | 
	
	
	
		
		
			
			 אהה מצטער התבלבלתי עם שקדים (אני חולה עם 38.5 מעלות חום, תסלח לי). 
		
		
		
		
		
		
	בקשר לפקאן אנ'לא יודע, אבל נראה לי שזה אותו דבר  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 | 
| 
			
			 | 
		#5 | 
| 
			
			 חבר פעיל 
			
			
			
			
	 | 
	
	
	
		
		
			
			 יש כמה סוגים של הפקאן 
		
		
		
		
		
		
	האדום אני חושב נקרא פקאן סיני והוא הטעים יותר כי הוא מתקתק יש גם תסוג הרגיל של הפקאן שהטעם שלו פחות מתוק. זה הרגיל: ![]()  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 | 
| 
			
			 | 
		#6 | |
| 
			
			 חבר ותיק (מועמד לחבר VIP) 
			
			
			
			
	 | 
	
	
	
		
		
			
			 ציטוט: 
	
 בכל מקרה אני יותר אוהב שקדים קשיו אגוזי מלך ובוטנים  | 
|
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 |