|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מה אתם אומרים?
אומנות לחימה או מכון כושר? אני לא יודע איך לנסח את זה אבל אני רואה את זה ככה: אומנות לחימה- סיבולת מעולה ועוד ידע וביטחון עצמי ואפילו אפשרות להתמודד ברחוב.. מכון כושר- גודל וכוח אבל לא יודע איך להשתמש בו נכון במקרים של אלימות אם הגודל לא הרתיע... במכון כושר רואים עליך שאתה מתאמן וזה די מרתיע אבל אומנות לחימה לא רואים ולא נרתעים... אני בחיים לא הלכתי מכות ואין מצב שאני אלך אבל אני תמיד חושב על זה כשאני מתאמן במשהו וכמה זה יעזור לי.. מה יותר יתרום לי מכל הבחינות?
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא זה ולא זה סקס אחי הכי טוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שניהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() במה סקס אמור לעזור לי?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() ציטוט:
שאלתי שאלה רצינית.. במה אתם הייתם בוחרים? ותפרטו למה!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אומלל עלק...חחחחחחחחחחחחחח טוב עכשיו לעניינינו אני אומר לך שכדאי להתאמן במכון כושר כי זה עוזר בבניית גוף מרשים וזה ++++++גדול מאוד וזה עוזר גם מבחינה חברתית... ואומנות לחימה זה לא טוב כי גם ככה היום זה לא שימושי..אקדח או סכין וגמרנו כפרות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
|
![]() ציטוט:
מילא היית רושם משהו מצחיק...אבל הסיבולת לב ריאה של הסקס חרוש כבר ממזמן...S: מבחינת מכות רחוב גם אני הסקתי את זה... נראה לי אני אהיה חודש בג'יו ג'יטסו הזה ואני אחזור לח''כ..
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תראה ככה, אני למדתי 4 שנים קרב מגע מלמדים אותך כמובן הגנה עצמית ,התאמנות על איומים על סכין ואקדח אבל כמובן אי אפשר לעשות כלום שאתה עומד מרחוק עם אקדח ויורה עלייך רק אם אתה ג'אקי צ'אן
![]() מה שאני רוצה להגיד עדיף לך ללכת למכון כי במכון אתה מקבל גודל,חוזק, וגם ביטחון עצמי, וכשאתה קטן כזה ויש לך טכניקה יותר התעסקו איתך מאשר שאתה גדול וחזק ולא יודע שום טכניקה אבל אתה יכול לשלב את שנהם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() למה לבחור? לך לאיזה חדר כושר זול פשוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
|
![]() ציטוט:
הכי זול זה מה שאני נמצא בו 130 ש''ח לחודש...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר קודם מכון כושר תבנה מסה ועוד כמה זמן אם תרצה ללמוד משהו אז איגרוף\קרב מגע\עוד אומנות לחימה מודרנית ופחות הדברים מהמזרח הרחק שלדעתי בעולם היום זה לא יעיל.
פעם, ביפן שכולם היו שחיפים ונמוכים זה היה יעיל אבל היום? לדעתי מתאגרפים מקצועיים (ולא הזבל הזה שנקרא Wwe אלא הדבר האמיתי) ינצחו את כל הקרטה\טייקוואנדו וכל אלה. תאמין לי מכון יכול לתת כוח. ואם אתה מחפש ביטחון במכות אז שליטה באונות לחימה במיוחד היותר ישנות לוקחת הרבה זמן אפילו בהשוואה לפיתוח גוף שגם זה לוקח זמן אבל הרבה פחות. וללמוד אומנות לחימה בשביל אולי יום אחד ללכת מכות ברחוב מה שלא קרה לך עד עכשיו לפי מה שאתה אומר לדעתי זה מיותר אלא אם כן זה לא רק בשביל המכות וזה גם בשביל לפתח כושר אבל בשביל זה המכון יהיה הרבה יותר טוב אני חושב, שאם אני אלמד איזה אומנות לחימה זאת תהיה אומנות לחימה מערבית מודרנית וכשאני יהיה לפחות 100 קילו:d עריכה: יצאה הודעה ממש ארוכה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() שמע אחי בקטע של בטחון ומכות...וואלה גם אם אתה אחלה ברוס לי ואתה בא לריב יכול לבוא לך איזה ילד מטר ושייבה אם סכין מפחידה רק תיראה אותו מוציא אותה בדקה כל הבטחון שלך יכול לרדת לתחתונים ואתה תהפוך להיות לבן ולא תוכל לזוז כנ"ל על חדר כושר אין היום גברים אם סכין אפשר להוריד גם את קולמן או קטלר :):):):)
עכשיו בקטע של סיבולת וכושר כן אומנויות לחימה יכול לשפר אותך חבל על הזמן ואם אתה מתכנן להתגייס אז בכלל זה יכול לתרום לך..מצד שני מכון כושר יכול גם לשמור לך על הסיבולת תלוי איך תעבוד שם,ויכול לעזור לך לפתח גוף שבחיים לא תפתח באומניות לחימה תעשה מה שבא לך ומה שאתה מרגיש נוח לעשות איתו. בהצלחה שפיץ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אם יש אפשרות אז שילוב..אם לא אז אתה לבד רשמת מה כל אחד מביא תיראה מה יותר חשוב לך ולך על זה .בין עם תבחר את הראשון או את השני שניהם מעולה , מפחות אתה עושה עם עצמך לשהו טוב ולא אוכל מול הטלויזיה כל היום
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמושך אותך יותר אחי
נגיד אני אישית אלכתי שנה לקונג פו ועכשיו אני 5 חודשים בחדר כושר אותי אישית חדר כושר מושך יותר אבל אני עדיין נזכר בימים של הקונג פו, אולי פעם אני יחזור מי יודע