|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
בעיית Doms
תשמעו אני מתאמן חודששים וחצי ואני לא זוכר תקופה מסויימת בחודשיים האלה שלא הייתי תפוס איפשהו אני כל הזמן תפוס וזה לא עוזר המתיחות החימום וכל זה אני לא יודע למה זה ומה לעשות אני רוצה כבר להרגיש משוחרר כמו לפני
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תכתוב פה את תוכנית האימון שלך. יכול להיות שאתה מגזים עם הסטים.
**פעם הבאה לכתוב בבקשה כותרת אינפורמטיבית לגוף ההודעה, באופן חד פעמי ערכתי את הכותרת.** |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי ותודה זאתי התוכנית :
Fbw גב : פולי עליון 3x10 חתירה 3x10 חזה : דחיקת מוט בשיפוע חיובי3x10 דחיקת מוט ללא שיפוע 3x10 רגליים : פשיטות 3x10 ועוד תרגיל לתאומים 3x10 כתפיים : לחיצת כתפיים 2x10 הנפה לצדדים 2x10 יד קדמית : כפיפות מרפקים כנגד משקולות בישיבה 1x10 כפיפות מרפקים כנגד מוט 2x8 יד אחורית : הורדת חבל 2x10 קיק באק 1x10 הערה : ניתן לציין שבעבודות ידיים יד קדמית ואחורית אני לא ממש מרגיש שאני מתאמן עליהם .
![]() |
#4 |
|
![]() כמו שחשבתי, יש לך יותר מידי סטים לתוכנית כזאת. או שתעשה את התוכנית שלך ככה למשל:
גב : חתירה 3x10 חזה : דחיקת מוט ללא שיפוע 3x10 רגליים : פשיטות 3x10 ועוד תרגיל לתאומים 3x10 כתפיים : לחיצת כתפיים 2x10 יד קדמית : כפיפות מרפקים כנגד מוט 2x8 יד אחורית : הורדת חבל 2x10 או שתשאר עם התוכנית שלך אבל תפצל את האימון ותתן יותר ימי מנוחה אחרי כל אימון. בקשר לזה שאתה לא מרגיש את הידיים, אתה כנראה עובד עם משקל נמוך מידי. תוסיף משקל. כנ"ל לשאר התרגילים, אחרי שתוריד סטים זה יראה לך קל, אבל רק בגלל שאתה לא עובד עם משקל מספיק גבוה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אני הייתי מתאמן ולא הרגשתי דומס, עכשיו החלפתי תוכנית ואני מרגיש דומס ואין על ההרגשה הזאתתתת
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עידן אחי אבל למה שאני לא יאמן חזה עליון זה לא יפה מבחינת פרופורציות לאמן רק אמצעי ולא עליון ..
![]() |
#7 |
|
![]() החלק העליון של החזה עובד גם בלחיצה שטוחה וגם בלחיצת כתפיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי ותראה חשבתי לעבור ל-ab אתה יכול להסתכל בנושא החדש שפתחתי כרגע ולהגיב ?