|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() *להשתפר
כבר תקופה ארוכה אני לא מצליח להשתפר במתח ובפולי עליון.. אני לא חושב שהבעיה היא תזונה כי אני משתדל לאכול טוב, אני עולה במשקל, ובמשקלים בשאר התרגילים.. אני לא חושב גם שהבעיה היא מנוחה כי מתח/פולי עליון זה חלק מהתוכנית אימונים גב בAB.. ואני מגוון.. משהו כמו חודשיים אחרי שראיתי שהעלייה בפולי עליון ממש קטנה אם בכלל עברתי לחודש לעשות מתח 3XMAX אח"כ שילבתי משהו כמו חודש +- מתח 3X12 בגרביטון, אח"כ מתח 3X6 ופולי עליון צר.. עכשיו חזרתי שוב לפולי עליון רגיל ואין שום שיפור.. זה ממש מדכא ![]() ד"א שאר התוכנית של הגב: פול אובר 12,10,8 (12 סט ראשון) חתירה 12,10,8 כפיפה על כיסא רומי 2X15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מתח זה משקל הגוף אז אי אפשר יותר ממה שאני מסוגל..
ובפולי עליון כן, ניסיתי ולא, לא הצלחתי.. זה פשוט אני תקוע על אותו משקל.. אני עושה 8,10,12 ולמרות זאת בשלושת הסטים אותו משקל.. \: \: \: ד"א משנה סדר התרגילים? (שציינתי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() את התרגילים עושים בסדר שנוח לגוף שלך...אבל כמובן מהשריר הגדול לקטן.. ודרך אגב מה המטרה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה פחות חזרות במתח ותשים משקל על הגוף..
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מסה..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אם אתה תקוע אתה יכול לנסות לשנות טיפה לכמה זמן תתוכנית שלך..נגיד אתה עושה 12 חזרות אז כמה זמן תעשה של 6 צקסימום איזה שבועיים ואז תחזןר ל12..יכול לעזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רף לשאלה. גם אני לא משתפר כבר מלא זמן. כאילו... אני מצליח להרים יותר משקל, אבל כל מלא זמן אני עולה סה"כ ב-7.5 קילו, וחרי 15 קילו שאני מצליח להרים יותר מבהתחלה, אני השתפרתי סה"כ בשני מתח... 15 מתח סה"כ...
|
![]() |
![]() |