|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() קורה לכם שלפעמים אתם מסתכלים על עצמכם במראה ואומרים וואלה יפה, אני נראה גדול.
מראה אחרת, קטן ובלי שרירים חחח. איזה מעצבן זה כל פעם מחדש ואי אפשר לדעת איך אתם נראים בעיני אנשים אחרים כי אי אפשר להסתכל על עצמנו מאשר במראה...שגם היא מושפעת הרבה מתאורה ומסוג המראה... חחח סתם פריקה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שנכון נכון.. אין מה לעשות כל כך בקשר לזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נכון....אנחנו בחיים לא נדע איך אנחנו נראים בעיניים של אחרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי מראה מגדילה בשירותים, זה דבר אדיר :]]]] חחח
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח תאכלס..
אבל סתכלו מה תעשו תשוו את עצמכם לאנשים אחרים.. נגיד פעם היה איזה אחד בשכבה יעני שנחשב הכי סוס , ועכשיו אני עובר אותו .. חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאתם אובססיביים יותר מדי בקטע הזה..
אני מסתכל פעם ב.. סתם לציון אבל וואלה לא איכפת לי יותר מדי - מראה מגדילה \ מקטינה חחחחח בגלל זה להיכנס לבאסה? כך או כך אתם כנראה יותר גדולים מהילדים הממוצעים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס חח זה באמת ככה
מראה אחת אני חטוב וגדול מראה אחרת אני קטן ומגעיל מראה אחרת אני סתם ענק זה כזה מציק!!!אני לא יודע איך אני נראה באמת זה משגע ת'שכללללל
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן זה ככה..
פעם אני זוכר שחברים שלי התלהבו מאיזה סלקטור ואמרו שהוא סוס אחריי איזה חצי שנה אני רואה אותו ואני כבר יותר גדול ממנו ![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו אותכם,תמדדו היקפים ותראו תגודל
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה קורה מידי פעם
![]()
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ואוו תאכלסססססססס
אבל לא יודע מה איתכם המראות שבמעלית ליגהההההההההההה!!! אני דופק שם פוזינג של מלךך!! התאורה הזווית והגודל של המעלית תמיד אני נראה שם ענקי וחטוב לא יודע אולי זה רק אני
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה צודק, אני מכיר אינספור אנשים שמצטלמים במעליות.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) כל כך נכון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() צודק במה אחוז, זה שילוב של שני אלמנטים, הראשון הוא באמת התאורה, אור לבן תמיד יוציא אותנו בצורה רעה, והאלמנט השני שהוא הכי משנה ומתעתע במוח שלנו זה האובססיה לגוף שלנו.
פסיכולוגי, its all in your head ! אני עברתי הרבה שלבים בעניין.. פעם חשבתי שאני נראה שמן עם חולצה - הבנתי שזה שטויות עברתי גם את השלב שיום אחד אתה מרגיש סוס, ויום אחר שחיף, כמובן שהפאמפ בחדר כושר מספק מאוד.... ואז שוב משתכנעים.. ואללה זה הכל פסיכולוגי כמו אנורקסים, אנחנו בולימה אנחנו אנאבולימה D: כיום אני כבר לא חושב, כשאני מסתקל על המראה אני לא מצפה לראות סוג של גדילה או להתלהב ממשהו, אני יודע שאני נראה טוב, יודע איך להסיג את זה ומה אני צריך לעשות בשביל זה, וזה מה שחשוב, איך אני שמח שאני כבר לא נכנס לבלבלות.... אבל אני מזה נהנה לדפוק פוזינג מול המראה, והכי כיף זה מול אנשים שאני לא מכיר, תמיד שאני יוצא עם חברים או משהו אז אחד מהחברים שלי אומר, זה יש לו גוף רוצח תראה להם, אז אני עושה פרצוף רציני מוריד חולצה ועושה להם פוזינג, וזה רק בשביל לראות את הפרצופים של אלה שלא מכירים אותי, זה הפרצוף שהם עושים - ![]() בקשר לדעת איך אתה נראה בעיניי אנשים אחרים, אנשים אחרים אומרים לך, אם זה במחמאות או בביקורת ישירה, קיבלת הרבה מחמאות אתה סוס, לא קיבלת, יש לך עוד עבודה לפניך. לפחות ככה אני יודע מה אנשים חושבים עליי.............
![]() |