|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן Fbw 3 פעמים בשבוע תוכנית כזאת..
לחיצות חזה דאמבלים-3 סטים פלייס חיובי-2 סטים מתח רחב- סטים בנט אובר-3 סטים סקווט-4 סטים כפיפות רגליים-2 סטים שראגס-2 סטים לחיצות כתפיים ארנולד בעמידה-2 סטים לחיצה צרפתית-2 סטים כפיפות מרפקים-2 סטים אני עושה משקלים לא רעים ויש התקדמות כמעט כל אימון אצלי במשקלים..אני איתה כבר חודש בערך.. היום המאמן ראה אותי מתאמן והוא יודע את התוכנית שלי ואמר שבלחיצות כתפיים בעמידה הגב תחתון שלי ממש רועד ויש עומס..ושכדאי לי לקנות חגורת גב... בלחיצות כתפיים גם אם אני עומד עם רגליים ישרות או פתוחות קצת לצדדים או פתוחות קדימה אחורה עדיין יש עומס וגם בישיבה ככה שאין מה לעשות עם זה.. אני חושב שאמרו פה שצריך חגורה רק למי שיש בעיות גב והוא אומר שלא שזה להקדים תתרופה למכה ולמשל בסקווט לשים אותה רק בסטים 3 ו 4 ורק בסטים כבדים שצריך את זה ולא סתם בחימום או דברים כאלה שהם מחזקים תגב.. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר עוד קצת הסבר ממישהו שהולך איתה למכון..
לא הבתי ממש אם אני אמור לשים אותה רגיל או הפוך או בכלל לקנות חגורה שרחה לכל האורך שלה.. ומה הקטע עם השריר התוך ביטיני?אם אני יחזק אותו שזה העצירת נשימה הזאת זה יעשה שאני לא יצטרך תחגורה?או אם אני יעבוד נגיד תרגיל לגב תחתון במשקלים קלים כי ממש אין כוח באימון לעוד תרגילים כבדים אני לא יצטרך אותה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אהה תראה אתה יכול לקנות.. מה שבטוח עדיף לעבוד עם חגורת גב שאתה עושה בעמידה אוו שאין תמיכה לגב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל יש לזה הרבה חסרונות כמו שכתוב...יש עוד עצות משהו להוסיף בשביל לעזור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם הטכניקה שלך טובה אין צורך בחגורה בכלל.
פשוט תתאמן הרבה (מאוד(מאוד(מאוד))) על טכניקה ואז לא תצטרך חגורה בכלל. בגלל שאתה עושה הרבה תרגילים מורכבים אז החגורה פשוט תיקח לך חצי מהאימון ותוריד את העומס מהגב ובכך גם תחליש אותו. בייחוד בתכניות FBW ותכניות כמו 5x5 או SS אין סיבה להשתמש בחגורה בגלל שרוב האימון מורכב מתרגילים מורכבים.. ואז הגב בעצם לא יקבל מספיק עבודה.. זו דעתי לפחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
? זה נועד לשמור מפני פציעות זה לא מונע פיתוח גב חח
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני משתמש בחגורה רק בסקוואט ATG. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הטכניקה שלי טובה..בסך הכל התרגילים שקשורים לגב תחתון זה סקווט שהטכניקה טובה ובנט אובר שהטכניקה לא רעב..והגב התחתון שמה דיי סטטי הוא רק מייצב ולחיצות כתפיים שיש עומס אבל אין מה לעשות....אז אין פה בעיית טכניקה..ובאמת בשביל זה החגורה..זה לא קל לעשות בנט אובר ו 2 דקות אחרי זה סקווט ו 5 דקות אחרי לחיצות כתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א אתה עובד בסדר לא נכון, תחחיל עם רגליים ותמשיך עם גב, חזה, כתפיים, יד אחורית יד קדמית ולקנח עם בטן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא נכון..
אם כבר אז רגליים חזה גב בשביל מנוחה לגב תחתון אחרי סקווט ומנוחה לכתף אחרי חזה ואז כתפיים יד אחורית ויד קדמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה Atg?
ואני ישתמש בה נגיד רק ב 2 סטים כבדים מתוך 4 בכללי של סקווט וב 3 סטים כבדים של בנט אובר וכתפיים אולי אני יחליף לחיצה ואם לא אז בסט האחרון(השני) אני יהיה עם חגורה..בסך הכל 5 סטים עם חגורה...הגב תחתון עדיין עובד בסטים הקלים אז יהיה מומלץ להשתמש בה? |
![]() |
![]() |