|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי על זה ובמקום להשאר במכון אני רוצה לקנות לבית גם בגלל שחורף עכשיו וכבר עשיתי תרשימה דיברתי עם החנות וזה ככה :
ספת משקולות- רב תכליתית משלבת פולי עליון ,דחיקת חזה עם שתי מצבי שיפוע ,עבודה עם משקלים חופשיים,פשיטות רגליים וידיות ליד קדמית . מוט W,מוט אולימפי ישר,80 קילו, למטרות דחיקה וכ'ו ... סה"כ 1650 שקל האם כדאי לי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי, תרד מהפולי עליון, סתם מייקר לך את העסק, תקנה במקום מתח, גם יותר מורכב וגם עולה פחות.
תקנה ספת משקולות עם כמה שיפועים, שתוכל לגוון כמה שיותר. 2 ז הנראה לי מעט מדי (מה יש לך שם? רגיל ועוד שיפוע?), אם תוכל להגיע ל3-4 שיפועים זה יהיה בסדר. לגבי המוטות והצלחות, תמצא מישהו מיד 2 ותקנה, יעלה לך פחות מחצי מחיר. ספה טובה תעלה לך בסביבות ה500-600 ש"ח, מתח 50 ש"ח, מוט W+מוט רגיל (לא אולימפי) יעלו לך בסביבות ה-150 ש"ח ביחד וצלחות משקל של 80 קילו יעלו לך בסביבות ה250 ש"ח.בקצת יותר מ-1000 ש"ח יצאת עם מכון כושר ביתי נהדר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פולי עליון זה רעיון טוב כי זה מוסיף עוד המון המון תרגילים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי עוד תגובות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה צריך גם מוטות קצרים והמון פלטות אל תשכח ואני מציע לך לקנות מיד 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() גם אני שקלתי את זה בעבר אבל הרבה אנשים אמרו לי שזה ממש ממש משעמם להתאמן לבד (בהתחלה זה סבבה עם מוזיקה .... אבל אח"כ כבר נמאס)
ואל תשכח שיש תרגילים כמו לחיצת חזה שאתה לא יכול לעשות עד כשל (כי אין ספוטר) ויכול להיות שפתאום יגמר לך הכוח באמצע חזרה וזה לא יהיה נעים..... |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() הוא יכול אני גם חשבתי עד שהבנתי כמה אני צריך להוציא
בכל מקרה משקולות אתה יכול ליקנות ב יד2 זה יגיע לחצי מחיר מהחנות |
![]() |
![]() |