|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טוב... פעם אחת ולתמיד אני רוצה לסגור את הפינה הזאת..
אם אני מתאמן עם בגדים אורכים אני שורף יותר שומן? האם זה מפריע לי במאסה?? אני יודע שההזעה הנוספת כשמתאמנים עם בגדים ארוכים נובעת בעיקר בגלל שאין לעור/זיעה מגע עם האוויר ולכן היא לא מתייבשת אז העור נשאר רטוב עכשיו... יכול להיות שדווקא פה הסיבה לשריפת יותר קלוריות/ שומן? הרי הגוף פולט זיעה כדי לקרר את הגוף... ברגע שאין מגע עם האוויר כתוצאה מהבגדים אז אין תנועת אוויר על העור מה שלא מקרר את הגוף... אם הגוף לא מתקרר אז הוא מפריש עוד זיעה (באופן אוטומטי).. אם כן יכול להיות שהזיעה הנוספת היא לא רק מאי יבוש הזיעה אלה מפליטה מוגברת של זיעה... עכשיו.. יכול להיות שהזעה מוגברת גורמת לשריפת שומנים? אם יש מאמרים/ מחקרים בנושא (בעיברית ![]() תודה מראש.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
האם הקלוריות באות כתוצאה של שריפת שומנים באופן מיוחד? ואיך זה משפיע על קצב המאסה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אני שואל אם נשרפים יותר שומנים באימון כזה... (בלי להגיע לגירעון קלורי כי אני בכל זאת במאסה) וזה לא רק נוזלים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חושב שזה יותר לכיוון ייבוש נוזלים ולא לשריפת שומן
יש לי חגורה כזאת מגומי ששמים על המותניים , וזה מזיעה בפנים כמו תנור אני חושב שזה ייבוש נוזלים ורעלים ולא שומן
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר אנחנו מדברים על נוזלים ועל יבוש,
בתאכלס ייבוש אי אפשר לעשות על ידי בעזרת מקלחת חמה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שעה בג'קוזי סיני 600 קלוריות משהו כזה .
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אבל תחזרו לנושא המקורי בקשה.. תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כן..חבר שלי היה צריך להוריד כמה קילו לקראת תחרות הוא רץ בשיא החום עם בגדים ארוכים ירד 4 קילו תוך שבוע ניראה לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול עכשיו לרדת 3 קילו לפחות. מעיל ניילון וריצה של 50 דקות בקצב של 4-5 דקות לק"מ.
![]() |
![]() |
#12 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הגוף שורף יותר קלוריות מסיבה שהוא צריך לקרר את עצמו אותו הדבר בקור הוא צריך לחמם את עצמו , אם זה שורף יותר שומן אז לא אתה מבזבז יותר קלוריות שבאות גם מפחמימות וגם משומנים .
גם אם תשב בבית בחום תשרוף יותר קלוריות מאשר תשב בבית עם מזגן ולא חם לך
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בכללי זה לא מומלץ כי זה יוצר עלייה בדופק ועומס על הלב ,הוא מזרים הרבה דם כדי לקרר את הגוף,לא בריא בכלל.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הגוף אולי ישרוף יותר קלרויות אבל הוא לא ישרוף שומן
כי יש לו לשרוף קודם כל פחמימות ואז שומן וחלבון אחר כך ![]() עריכה: SLIM SHDY אתה מתעסק בקקי של גמל אתיופי מצטער |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
לחץ על הלב ודופק גבוהה לא גורם שום נזק (במידה והלב תקין)... הפוך הלב הופך חזק יותר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
היית ממליצה לעשות את זה גם אם אני במאסה (במידה ואני לא מגיע למאזן שלילי)... זה יכול לפגוע בקצב הגדילה? תודה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אם מדובר בכמות קטנה של קלוריות למי זה אכפת? אבל אם מדובר בכמות גדולה אז זה כבר סיפור אחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אם כבר מקלחות חמות וארוכות- עדיף סאונות- יבשה ורטובה אם כבר... (לא מומלץ לפני אימון אל תחשבו על זה אפילו) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא.
![]() |
#20 |
|
![]() אני לא בידיוק הבנתי מה אתה רוצה ואני גם לא מבין גדול בעיניין אבל בעקרון הזעה מופרשת ולאחר מכן מתאדה בזמן שהיא מתאדה היא לוקחת מהגוף אנרגית חום (מה שמקרר) אולי בגלל האנרגיה הזאת שורפים יותר קלוריות
|
![]() |
![]() |