|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
נגנים עם סולואים מצוינים
מישהו מכיר נגני גיטרה או להקות עם סולואים טובים?
בסיגנון של Joe Satriani; John Petrucci, Dream Theater, Yngwie Malmsteen, האלבומים היותר רועשים של Steve Vai. אבל לא דברים שקטים מדי, ולא להפנות אותי לאשכול של אנטון כי אני לא מחפש להקות שמדי פעם עושים בסוף שיר סולו.... תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Symphony X
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() Testament
Cacophony Racer X
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() תודה
עוד.... |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מחפש סולו נטו או שירים שיש בהם קטעי סולו?
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש שם קטע סולו נהדר!
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Paul Gilbert, ראה Racer X ו Mr.Big
Jason Becker Marty Freedman Eric Johnson
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בלוזיסטים-Stevie Ray Vaughan,Chuck Berry, BB King
למטאליקה יש אחלה סולואים...פינק פלויד ...אמממממממממ JOE SATRIANI ![]()
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() קירק האמט עם כל המגרעות שלו פשוט איכשהו מצליח לגרום לכולם לאהוב את הנגינה שלו, למרות שטכנית מבחינת מה שהוא מנגן הוא ילד כאפות של ג'יימס. אבל הם צמד מנצח, אין מה להגיד - יש אלפי נגנים שמבחינת טכניקה לא רואים אותם ממטר אבל מבחינת הבשר והיופי של המוזיקה נמצאים הרחק מאחור.
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() תודה רבה לכולם ממש אהבתי!
יש מצב שמישהו מביא לי להורדה אלבומים של: Testament Cacophony Racer X Symphony X Paul Gilbert Jason Becker Eric Johnson (מצטער על הרשימה הארוכה אני לא מוצא כלום ואין לי מושג למה) ואם מישהו יכול לתת לי את השמות של האלבומים עם הסולואים הטובים ביותר של מאטליקה ופינק פלויד זה גם יעזור! וואו Marty Freedman יהודי? מתי הוא היה בארץ? איזה קטע ענק זה שהוא עושה את התקווה: http://youtube.com/watch?v=-vxxGodh0bY תודה רבה! |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא רק שהוא יהודי הוא גם נולד בחיפה, הוא היה בMEGADETH ולאחר מכך עזב והתחיל בקריירת סולו, שעכשיו נשמעת כמו פופ יפני, בכל אופן הנה אלבום מצויין:
http://rapidshare.com/files/49083939...gon_s_Kiss.rar
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אני אשמח אם תתנו לי את שאר האלבומים שביקשתי או לינק לאתר שיש שם.... |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() Jason Becker - Perpetual Burn
http://rapidshare.com/files/16067927..._1988_-sKt.rar Eric Johnson - Bloom http://rapidshare.com/files/51260400/Bloom.rar עוד בהזדמנות.
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
יש מצב שאתה אומר לי פשוט מאיפה אתה מביא את זה? |
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() פורום warez-bb
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפחד לא הזכיר את Liquid tension experiment ?? (לא להתנפל עלי אני יודע שהתגעגעתם אבל זה רק ביקור קטנטן).