|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
אתר פולחן לרבין
היום שגלשתי ב-YNET, נתקלתי בזה:
http://www.rabincenter.org.il/educat...s/default.aspx הייתי בשוק, אשכרה יש אתר לפולחן רבין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לאחדש לצערי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אוי ואבוי מה קורה לנו
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אה אתם יודעים ליגאל אמיר נולד בן בדיוק ביום הלועזי (או שבשבוע) של רצח רבין.... איזה קטעים חחחח נראה לי יגאל אמיר בחוונה חישב את זה עם אישתו. ובידיעות האחרונות כתבו שהוא יהיה מקולל... איזה שטויות עוד 10 שנה הוא יחשב לקדוש.
עריכה: עשו מרבין איזשהו קדוש... לא שיש לי בעיה עם זה אבל זה מזכיר לי בכנסיה שיש להם את הקדושים שמתו בשביל האמונה ועושים מהם תמונה... קיצר הבנתם. וכמה אפשר לטחון עם זה כבר????
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() נו כן, ברור, כל הקטע עם ישו הוא כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עושים לבן של יגאל אמיר ברית ביום הזכרון לרבין
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לפתוח אתר כזה לאזרחים ולחיילים שמתו בגלל כל הנזק שהבנאדם הזה גרם למדינה.
אבל אם יגרמו לאולמרט גם ללכת מהעולם "בדרך כלשהי",אני מוכן לפתוח לו גם אתר כזה..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שלא רק אולמרט ימות עדיף קודם את אישתו ואת הילדים המזדיינים שלו
ולכל הפרנואידם מהשב"כ שב"כ אתה על הזייןןןן שלייייייייי אתה וכל המזיינים שמה שתופסים יהודים בימקום ליתפוס ערבים בארץ חתיכת מיזדיינים אתם יכולים לימצוץץץ לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() :| איפה התותחים של הפריצות פה לאתרים תורידו את האתר הזה :d
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() חה חה חה
פולחן לשמאלנים חחחחח יאלה כבר חרשו על זה כמה אנשים נהרגו בפיגועים ובתאונות דרכים ואף אחד לא שם על זה בכו יום יומיים ושכחו אותם,ושראש ממשלה אם דעות שמאלניות נהרג אז עושים מזה כזה ביג דיל,נימאס כבר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() אם ככה אנחנו משחקים אז שיעשו כבר יום זכרון ליוני נתניהו.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא עוד נרצח ע"י ערבים אתם יודעים יום אחד שאלתי את המורה שלי לפני שנה למה לזאבי לא מתייחסים בבתי ספר כמו לרבין ומה היא אומרת לי "הדעות שלו קיצוניות מידיי" באותו רגע רציתי להעיף לה כאפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם רבין היה צריך להיות בחיים או לא.. אני חושב שזה הגורל..
מה שאני כן יודע זה שזאת הייתה טעות גדולה שמלכתחילה היה ראש ממשלה.. ואני חושב שכל הבלאגן הזה.. איזה שלוש פעמים ימי זיכרון עושים עליו, פעם אחת שבוע שעבר משהו נדמה לי, יש מוצאי שבת בכיכר, וביום שהוא נרצח.. ועדיין יש את כל העצרת הזאת של השמאלנים, אני בהלם שנישארו עוד אנשים כאלה.. מהשנים הרעות שהיו.. דיי לא נמאס עם השנאה שעוד ועוד זורמת לתוך העורקים של האנשים במדינה הזו? ושוב יחזרו על המילים "כיבוש" ו"דו קיום" וכל הפאקינג בולשיט הזה! נמאס מהאנשים האלה! ובכלל שלא נדבר על זה שכל העניין של הרצח של רבין כל כך מעורפל ויש על פני השטח הרבה סימני שאלה.. מה שהיה זה היה אמור להיות דימוי לרצח ראש הממשלה, כדורי סרק מהאקדח של עמיר, ואחר כך הכל נהפך לקונספרציה כשאנשים התחילו להסתכל על בדיקות הרנטגן ועל הדליפה ששני כדורים חדרו דרך החזה ואחד מהגב, לבסוף מתברר שעמיר לא היה טעון בתחמושת חיה, הוא אכן היה מעורב עם השב"כ אבל הוא לא ידע הרבה דברים בזמן שהדימוי לרצח היה צריך לפעול.. ואם שמעתם על המאבטח הרביעי באותו ארוע שהיה צריך להסתובב ולעצור את עמיר כביכול מנסיון לרצוח.. אבל אותו מאבטח הסתובב מוקדם מדיי ופיספס את עמיר ולכן עמיר הלך עם זה עד הסוף לא היה ברור לו מה אמור לקרות.. רגע אחד קטן לפני שעמיר ירה או אחרי אותו מאבטח צעק "סרק,סרק,סרק.." "סרק, זה לא אמיתי" זה בלבל את כולם.. וכנראה שבגלל זה לא רצחו את יגאל עמיר, כי במצבים כאלה המאבטחים היו צריכים לפעול אחרת וכן לרצוח אותו.. אז למקרה שזה אכן לא אמיתי הם עצרו אותו.. והאשמה הופלה עליו כי רואים שהוא כיוון את הנשק.. אבל יש המון אנשים שפשוט לא רוצים להעמיד את האמת ומעדיפים להשאיר את עמיר כרוצח ראש הממשלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() תסתום ת'פה אני אומר לאבא שלך כשהוא מתחנן אליי להפסיק לענג את אמא שלך :]
ובולט, לא הבנתי .. עכשיו אני חבר שלך או מה ?? ![]()
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |