|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היום בשעה 1:05 סרט דקומנטרי שמראה את עבודתם המפרכת של נערים מתבגרים...סטייל נערי הטסטסטרון...צפיה נעימה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח הקדמת אותי בחצי שניה!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי לראות מה20 דקות האחרונות,וזה לא ניראה לי מדבר על "עבודתם המפרכת של בני נוער"
לפי מה שראיתי מסופר שם על מתחרה מקצועי בן 17,ילד בן 15 שמתאמן במחסן ורוצה להיות מתחרה,ונערה שרוצה להיות שרירנית..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הרגע ראיתי את זה זה נגמר יש עוד פעם ב-1 ..
ממש מעניין .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה=]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה ערוץ זה?? יש לי הוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() צ'יק מסטיק
![]() |
#8 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אעעעעעעעעעע הילדה אמרה על התחת של רוני שהוא חמוד :d
זה בן 17 הגיע אחלה לבמה והילד די מוזר :|
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דני הזה שפיץ מקצוען אמיתי,ממש אהבתי אותו,גם הכוח רצון של הילד זה דבר יפה,בודיבילדרים זה זן נדיר של ספורטאים ללא ספק!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() סרט טוב נותן מוטבציה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מחר ב 16:00 ומשהוא מתחיל עוד פעם