|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה:
1. למה צריך לאכול גם חלבון ביצה וגם חלבון מקוטג' באותה הארוחה(כנ"ל לגבי כל המאכלים), זאת אומרת, מה יהיה ההבדל אם אני לא יאכל ביצים ואני פשוט יאכל יותר קוטג'? 2. אני שותה שייק מאסה, ורציתי לדעת מה החשיבות של מהירות השתיה של השייק, פעם הייתי שותה אותו בשני שלוקים ומסיים עניין עד שאמרו לי שזה לא טוב, אז מה הזמן המומלץ שכדאי "למרוח" עליו את כל השייק ולמה? 3. מה חשיבות מהירות ההרמה של משקלים, למשל אני רואה כאלה שמרימים מהר ומורידים ממש לאט, או עולים ויורדים לאט לאט. מה זה עושה, ומה יותר טוב לניפוח גדול יותר של השריר? מהר או לאט? 4. השייק שיש לי כרגע של אופטימום (גיינר) הוא 600 קלוריות ו64 חלבון לסרבינג, עכשיו אומרים לקחת 1-2 סרבינג ביום, ונגיד שאני לוקח סרבינג אחד, ומפצל את זה לשניים כמובן, זה לא קצת מוזר שזה כמות גדולה של חלבון בשביל סרבינג אחד? נגיד שמישהו לוקח 2 סרבינג ביום, זה כמו 4 שייק חלבון! זה מטורף! 5. אני כבר לא יודע אם לקחת שייק לפני האימון (כמובן שלוקח אחרי) יש כאן כל כך הרבה דעות שנוגדות אחת את השניה! 6. כמה זמן לוקח לחלבון להספג מהרגע שאני מסיים לאכול, וכמה זמן לוקח לשייק להספג. 7. אם אני לוקח שייק לפני אימון, זה צריך להיות עם חלב? 8. כמה זמן אחרי האימון אני צריך לאכול? אומרים לקחת שייק אחרי האימון, אז כמה זמן אחרי השייק אני צריך לאכול? ואם אני אוכל ישר אחרי השייק או לוקח שייק ישר אחרי האוכל, איך הכל יספג אם למשל בשייק יש 30 חלבון ובארוחה 30 ואומרים שרק 30 יכול להספג בארוחה (או משהו כזה). 9. האם חטיפי חלבון יכולים להחליף שייק? 10. אם אני בעבודה ואני עובד ביום מסויים הרבה שעות ואין לי גישה לאוכל במשך איזה 7 שעות, האם יש איזה תחליף לארוחה שאני יכול לאכול? משהו באמת יעיל עם חלבונים ופחמימות? 11. מישהו סיפר לי על תוסף כל שהו (בצורת כדורים) שמאט את שריפת השרירים, וזה לא היה גלוטמין. אני מחפש משהו כזה. 12. אם אני מתחיל לקחת קריאטין, אחרי כמה זמן אני צריך להפסיק ומתי להמשיך שוב, ולכמה זמן להמשיך (איך עובדים עם ההפסקות ולמה). אני חושב שזה הכל, ואם אתם חושבים שזה יהיה יעיל בתור דביק ויעזור למנוע שאלות שכיחות אז בבקשה. תודה מראש, רועי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
1.מאיפה הבאת את זה שאתה חייב לאכול חלבון של ביצה? אתה יכול לאכול פשוט יותר חלבון מהקוטג' בארוחה. 2.תשתה איך שבא לך. 3.עדיף לעבוד איטי. כשאתה עובד מהר אתה עושה "צ'יטים". 4.אל תסתכל על ההמלצות של היצרן\יבואן, הם בד"כ אומרים שתיקח כמויות עצומות כדי שהאבקה תגמר מהר ותקנה עוד אחת. בעיקרון אם יש 64 גרם חלבון בכף הגשה אחת נשמע לי מטורף לקחת 4 ביום. 5.אני אישית לא לוקח. אני אוכל ארוחה מוצקה וגדולה שעה לפני האימון וזהו. תקרא את השירשור של "סקר השייקים" או משהו בסיגנון, ותחליט מה דעתך. 6.אתה פותח פה תיבת פנדורה, זאת נראה לי השאלה שהכי הרבה אנשים חולקים עליה דיעות. 7.אני לא חושב שאתה חייב עם חלב, אתה יכול גם עם מים לדעתי. 8.תאכל שעה אחרי השייק. ובקשר לספיגה - שוב, ראה תשובה לשאלה מס' 6. 9.תלוי. בעיקרון נגיד יש את החטיף proteon שיש פה בערך 450 קלוריות ו32 גרם חלבון אם אני לא טועה. זה החטיף עם הערכים הכי גבוהים, תעשה את החישוב שלך האם הכמות קלוריות\חלבון\פחמימה וכו' הם זהים כמו בשייק. אם כן אז אפשר להחליף. 10.חטיף חלבון, שייק או סנדוויצ'ים. 11.אולי חומצות אמינו? 12.לא מבין בקריאטין אבל תריץ חיפוש בפורום דנו בשאלה הזאת הרבה מאוד פעמים וגם יש הרבה מאמרים על זה. שמחתי לעזור ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה 10 מזה דורשת תשובה
: פאקיינג חטיף חלבון אהה זהו הוצאתי ממני את זה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי שאלה 1, אז למה בתפריטים של עליה במאסה יש למשל 2 חלבוני ביצים, חצי קופסה קוטג'?
לגבי שאלה 2, אמרו לי שלא טוב לשתות "איך שבא לי" כי צריך שזה יספג, אז לשאלתי, איך אתם שותים את השייק? במכה? או לאט לאט ככה איזה רבע שעה? מה ההבדל אם אני לוקח שייק עם חלב? לגבי שאלה 8, אז אתה אומר לחכות יותר משעה אחרי אימון עד האוכל? כי אומרים לאכול עד שעה שעה וחצי אחרי האימון. לגבי שאלה 11, אמרו לי את השם של זה וזה היה 3 אותיות באנגלית, אם אתה יודעים על מה מדובר אני אשמח לשמוע. לגבי שאלה 12, שמעתי כמה זמנים שונים של הפסקות, האם יש משהו קבוע? אני לא רוצה שיטעו אותי. תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
2. בולשיט. שתה איך שבא לך. 8. אמרתי לחכות יותר משעה? אמרתי שתחכה שעה. 11. ZMA? זה הדבר היחיד שעולה לי בראש אבל זה לא ממש קשור :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בחטיף חלבון אין דגש על פחמימה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אולי Hmb
אחרי אימון ישר שייק, חצי שעה - שעה אחרי ארוחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() 1.מגוונים את סוגי החלבון זהון זה.
2.אל תמרח כלום שתה אותו וזהו. 3.יש כמה סוגים של דרכים לביצוע התרגיל 4.את המנת הגשה הזו אתה מפצל לשני מנות במשך היום. 6.כל חלבון והספיגה שלו שייק עדיף אחרי אימון כי הוא נספג הכי מהר טונה נספג יותר מהר מקוטג' וכן הלאה 7בחלב יש עוד חלבון לכל 100 מ"ל שצריך לקחת בחשבון אבל עקרונית זה לא משנה. 8.אז ככה אם אתה לוקח חלבון לבד עדיף שתשלב איתו סוכר ענבים/3,4 תמרים/בננה יש על זה מאמר פה באתר תקרא שילוב של פחממה עם חלבון עדיף,ולאחר שעה וחצי ארוחה אם אתה לוקח גיינר למינהו אז עדיף שעה וחצי + מכייון שזה כמו ארוחה. 9.עוד פעם אחרי אימון אנו רוצים חלבון מהיר לשריר ושייק זה אופציה הכי טובה כמובן שאפשר לאכול חטיף או טונה או קוטג' אך כך בחשבון שייקח זמן עד שיגיע לשריר. 10.תכין לך סנדוויצ'ים מלחם מלא בשילוב ירקות וחלבון או חטיף או גיינר שהוא בעצם תחליף ארוחה כך בחשבון שמחטיף וגיינר לא תרגיש תחושת שובע ולכן זה לא במקום אלא בנוסף בין הארוחות כמובן עם ערך כלורי ופחממתי שמתאים לך. 12.יש מאמר כל כך מפורט באתר תקרא תבין הכל |
![]() |
![]() |