|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המדריך במכון כושר בנה לי תוכנית אימון, אני מתאמן כבר 4 חודשים .
הנה התוכנית : יום א' חזה : בנץ' בנץ' עליון פרפר בנץ' משקוליות בייספס : כפיפות מפרק במוט כפיפות מפרק בדבלים כפיפות מפרקים במכשיר טרייספס : כאבל קרוס מקבילים דחיפת כבל למטה רגליים : סקווט לחיצת רגלים פושטי הברכים יום ב' כתפיים : לחיצת כתף משקולות הרחקת כתף הרחקת כתף בשיפוע כפיפת כתף גב : מתח משיכת מוט "v" פולי קדמי משיכת משקולות בכיפוף מכשיר פול-אוור גב תחתחון - מתיחות יום ד' טרייספיס : כאבל קרוס פשיטת מפרק בשיפוע מקבלים על ספסל בייספיס : דבלים בשיפוע פשטות מרפק עם תמיכה פריצ'ר ( אין לי מושג מה זה חח) כפיפות מרפק בעמידה טרפזים : משיכת כתפיים יום ה' חזה: בנץ' עליון דבלים לחיצת חזה שיפוע תחתון עם מוט מכשיר פרפר בנץ' , משקלים קלים גב : פולי קדמי משיכת מוט "v" גב תחתון - מתיחות ויש עוד 2 תרגילים שאני לא יודע לסביר אותם רגליים : סקווט לחיצת רגלים פושטי הברכים מה דעתכם ? אני אשמח לקבל עצות לשיפור התוכנית . אה ושחכתי לציין שאני עושה 3 סטים ו-8 חזרות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גרוע ביותר תעשה Ab ארבע פעמים בשבוע בערך 7-9 סטים לשריר גדול ו-2-5 לשריר קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=205&Page=1 חשבתי להתחיל עם התכונית הזאת...מה אתה אומר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אררר מישהו? קצת יחס ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי Ab עם חלוקה כזאת
A= חזה כתפיים טרייספס B= רגליים גב בייספס
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכתפיים יד אחורית וגב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי ברגע שעובדים כתפיים יום אחרי חזה וגב יום אחריי בייספס זה יכול לעשות בעיות מניסיו ןאישי עם AB.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() היה חבל לפתוח נושא חדש אז אני אשים את זה פה ...
עשיתי תוכנית חדשה אני אשמח לעצות ושיפורים : אימון A יום ראשון חזה : לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4x6 לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות 2x8 לחיצת כנגד מוט ישר בזווית 30 מעלות 4x10 פרפר במכונה יד אחורית: פשיטת מרפקים פולי עליון כנגד מוט 3x9 הרמת משקולת אחת מאחורי הראש – שתי ידיים אוחזות משקולת אחת 3x8 מקבילים כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 4x8 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 3x8 כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים עם פלטה 3x8 אימון B יום שני גב: מתח – 1-2 סטים של מקסימום פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 4x6 פולי רחב לפנים 2x10 מכשיר 4 פול הובר (פשיטת כתף) בשכיבה כנגד מוט ישר 3x10 רגליים: תרגיל 10 פשיטת רגליים במכונה 3x10 מכשיר 5 מכשיר 6 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 4X7 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית 4x9 מכשיר 8 3x8 אימון A רביעי חזה : לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4x6 לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות 2x8 לחיצת חזה בשיפוע תחתון כנגד משקולות בודדות 4x10 מכשיר 1 יד אחורית: 34 36 שתי ידיים 7 כאבל קרוס כתפיים: הרמת משקולות לצדדים בישיבה כפופה 3x8 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 3x8 דחיקת משקולות בעמידה 3x8 אימון B גב: מתח – 1-2 סטים של מקסימום פולי רחב לפנים 2x10 פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 4x6 תרגיל 19 , גב תחתון-מתיחות משיכת כתפים עם מוט (טרפזים) רגליים: תרגיל 10 פשיטת רגליים במכונה 3x10 מכשיר 5 מכשיר 6 יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה כנגד משקולות בודדות 4x9 כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 4x7 מכשיר 8 3x8 ימים ראשון ורביעי : *בטן : כפיפות בטן בשיפוע 3x15 כפיפות בטן אלכסוניות 3x15 הרמת רגלים בתליה 3x15 הרמת רגלים 3x15 *אמות: פשיטת אמה כנגד משקולת בודדות על הספה 3x15 כפיפות כנגד מוט ארוך 3x15 כולם מקסימום |
![]() |
![]() |