|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
מישהו יודע אודות השיטה : Abcdefg?
מישהו יודע מה החולקת אימונים של Abcdefg?
זה אימון כל יום, כל יום שריר אחר. איזה חלוקה זה? ידיים / רגליים / חזה / גב / כתפיים - זה 5. יש את הבטן, הטרפזים, הגו תחתון - אבל את זה מכניסים לאימונים אז מה ה-6 וה-7? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אולי
חזה,גב,כתפיים,רגליים,יד קדמית,יד אחורית ובטן? אני לא חושב שהבטן מקבלת גם כן אימון משלהo.ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך חלוקה הגיונית. הגוף לא יגיע לעצימות גבוה אחרי אימון בטן וזהו. זה לא אימון. מעניין איך מחלקים את זה... ל-7. גרי הענק עשה תוכנית של ABCDEFG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() 7 אימונים בשבוע? נשמע לי הדרך הבטוחה לאימון יתר :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יום ראשון חזה עליון יום שני חזה אמצעי יום שלישי חזה תחתון יום רביעי חזה פנימי יום חמישי חזה חיצוני יום שישי גב עליון יום שבת גב אמצעי +תחתון+גב פנימי וחיצוני יום שני יד ידאחוריתאחורית במצב מוארך יום שלישי יד קדמית במצב מוסרך יום רביעי יד אחורית במצב מקוצר יום חמישי ברכיאליס יום שישי ברכיוראדיאליס יום שבת תאמים +סולאוס+טיביאליס אנטריור יום ראשון בטן תחתונה עליונה פנימית וחיצונית יום שני טרפזים עליון +פנימי ואמצעי יום שלישי חוזר על הכל מהתחלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בתוכנית שאתה מדבר אתה עושה כל שריר לבד גב חזה כתפיים בייספס טרייספס קוואדס המס בטן ותאומים לא יעיל השיטה עם החלוקה הכי גדולה שעשיתי הייתה: גב חזה רגליים כתפיים ידיים וראיתי אחלה תוצאות איתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד Abc 4 פעמים בשבוע
זה יוצא ככה: Abxca שבוע ראשון Bcxab שבוע שני Caxbc וככה הלאה נותן 10 סטים לשריר גדול לשריר קטן יש לי מנוחה בין 4-6 ימים על השריר.. אני עובד על התוכנית הזאת עוד מעט חודשיים ואני פשוט מרגיש שאני גדל חבל על הזמן ועולה ממשקלים בצורה מדהימה ממליץ בחום לעשות והחלוקה שלי: A-חזה יד קדמית+בטן B- רגליים +תאומים +כתפיים C- גב יד אחורית האימונים יוצאים לי שעה גג |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה הכל. כל השיט של השומן רווי/בלתי רווי, סיבים וכו' מתגמד לעומת הגנטיקה ו% השומן (אם אתה פחות מ10 אחוז שומן גם ככה תעלה כמעט רק LBM ובלי שומן).
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. חזה 3. כתפיים 4. בייספס 5. טרייספס 6. קוואדס 7. המס 8. בטן ותאומים יש לי פה 1 יותר מדי או שלא הבנתי אותך נכון מה גם שזה תוכנית דפוקה האימון לא מורכב מספיק והוא קצר מדי ולא יעיל. ABCXABC - משפיע עלי טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מדי עבודה על חזה, התכנית לא מאוזנת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שהוא היה ציני. אולי כדאי לי להתחיל להוסיף סמיילים בהודעות.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא הגזמנו קצת? שיטה גרועה לדעתי...
אני פעם עשיתי abcde שהולכת ככה : A - חזה B - גב ----------מנוחה-------- C - כתפיים D - רגליים + גב תחתון E - ידיים לא מומלץ ממש , לא ראיתי תוצאות מי יודע מה עם התוכנית הזו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין איך אנשים נותנים לחזה יותר סטים מלרגליים...
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והרגליים שלי לא חלשות בכלל הייתי אומר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אז למה שלא תעבוד באותה עצימות גם בבנצ' ובחתירות?
![]() |