|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איך קוראים לו ואם אפשר לינק להורדה? תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תיכף גילי יבוא יגיד לך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לא דיסק חדש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() איזה אחד מהעבודה שלי התבכיין לי שהוא לא מצליח למצוא בקאזה [מי משתמש בתוכנה הזאת??] את השיריןם החדשים של אבי ביטר, אז אמרתי נוריד ונצרוב לו...
ויהונתן מה אתה משחק אותה Vip אה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() למה אתה מוריד?לך תקנה בחנות..מסכן הבן אדם..משתקם מתקופה קשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ולאה מי שמשיג מלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תיק תק חחח
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה ישן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אם יצא להעלות מהר אנשים!!!!!
"אני חי בלילה אם כל השיכורים יושב לי על הבר נהנה מהחייםםםםםםםםם אני המלך של כל העיר כל גבר שתשאל אותי מכיר אותי מכיררררררר" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אבי ביטר - אל תביטי לאחור
http://rapidshare.com/files/49954074...iti_Leahor.rar אבי ביטר - דיי לשקרים http://rapidshare.com/files/49954073..._Lashkarim.rar
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב הראשון אחי,למרות שאין לו ממש חדש יענו בחודש האחרון לפי מה שאני יודע..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין מה אתם מוצאים בזמר הזה......
ולא אין לו דיסק חדש
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי אבי ביטר זה אחד הזמרים אם הכי כבוד בעולם של המזרחית ודכאון שלו זה רק בכי אחי עופר לוי מספר אחד אבל אל תשכח את הגדולים האחרים אבי ביטר,משה כהן,אלי קפקא ואלי יהודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקום 1 (בארץ) זה אלי לוזון ואחריי עופר לוי יש אחרים לא משה כהן , אבי ביטר וכל אלה שאמרת אם אתה רוצה המלצות על שירים גם בטורקית דבר איתי אחי בכיף
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אוהב את שתיהם
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עופר לוי היה ויהיה,מספר אחד.
|
![]() |
![]() |