|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני עושה Fbw, 5 לשריר גדול(רגליים 6), ושריר קטן 3 סטים.
הבעיה היא השאימון יוצא ממש ממש משמ ארוך, גם אם אני מתאמן זריז, חשבתי אולי יש דרכים לקצר את זה?(ספר סטים של יד קדמית אחורית וסופר סטים של כפיפה ופשיטת ברכיים או משהו בסגנון.) יש המלצות? עריכה:סוגיית**
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד סטים אחי
תעשה 4 לגדול ו2 לקטן ואם זה גם ארוך תעשה סופר סטים בין יד אחורית וקדמית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() 2 לקטן זה ממש קצת אני לא חושב שאני אעמוד בזה, אפילו פאמפ לא יהיה.
אבל 4 לגדול רעיון בכלל לא רע. יש עוד רעיונות?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה קרה לfbw זה מעאפן וזה לא יספק אותי? מה שינה את דעתך? חחחח
וכן בfbw האימונים יוצאים יותר ארוכים מאימון רגיל, בין אם זה הרבה מכשירים וצריך לחכות ובין אם זה פשוט הרבה מכשירים אפשרי לעשות סופרסטים, אפשר לעשות הכל, כל עוד אתה לא מגיע לכשל למרות שלדעתי סופרסטים זה סתם מעאפן המלצה: אל תעשה לג פרס במידה ויש לך, לוקח לי 20 דקות רק לשים את כל המשקולות על המכונה ולפרק אותם
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
והדעה שלי על FBW השתנתה, הרבה מקבלים מזה תוצאות ועכשיו שאני חושב על זה... בחיים לא ניסיתי(חוץ מהתקופות שלא השקעתי..)
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי לגדול מינימום 5 אתה יכל לעבוד לשריר קטן נגיד פעם 3 לאחורית ופעם 2 לקדמית ואז להחליף או\ו לעשות כסופר סט יש פה גם גיוון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמה זמן זה לוקח לך?
תעלה לפה את התכנית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לחיצת חזה מוט 3 סטים
עליון דאמבלים 2 סטים גב דאמבל מסור 3 סטים חתירה במכונה 2 סטים כתפיים לחיצה 3 סטים יד קדמית כפיפה דאמבלים בעמידה 3 סטים אחורית לחיצה צרפתית 3 סטים רגליים כפיפה פשיטה 3 סטים כל אחד בטן 3 סטים היום אני אברר כמה זמן.
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
התכנית שלך יותר טובה משלי אבל לדעתי היא לא טובה לי יש בעיה של ציוד אם לך אין אני מציע לך לשנות את זה לרגלים תעשה 4 סטים סקווט ו2 דדליפט תוסיף עוד סט של חתירה ותשים אותה לפני המסור ויד קדמית ואחורית אתה יכו ללעשות בסופר סט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט? דדליפט? איפה הם? וזאזא, למה לעזאזל לעשות HIT ולהתעלל בעצמך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() תנסה Hit, סט לכל שריר.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תחליף את התרגיל לרגליים במשהו יותר מורכב כמו סקוואט/לחיצת רגליים
ובגב הייתי עושה בתרגיל השני(או שתחליף בסדר)משהו במישור האנכי כלומר מתח או פולי עליון |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() לגבי רגליים- סקוואט אני לא יכול, כאבי ברכיים.
לחיצת רגליים לוקח טונות של זמן לשים\להוריד את המשקל, יקח לי לפחות 10 דקות התרגיל הזה. לגבי גב, פולי עליון זה מה שתכננתי אבל הוא הרוס במכון שלנו, כשיתקנו אני אעשה בו, אני ובנה עליו כבר הרבה זמן...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חובב גדול של Fbw, אבל מנסיון שלי, אם אתה מתאמן די אינטנסיבי 3 פעמים בשבוע אני ממליץ לך 1-3 סטים לכל שריר לכל היותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תסתל בלוג שלי יש תוכנית Fbw לוקחת לי בדיוק שעה אם אני עושה הכל...פשוט לא מדבר כמעט ועובד...והלג פרס זה כולה 2 דקות לשים את כל הצלחות(ולא אני לא שם 2 וחצי בצד חחח)
לא צריך להחזיר אותם אחרי זה..הכי הרבה זמן לפרק זה סקווט עד שמחזירים תסוגרים במקבילים ותמוט שמים בצד ולהחזיר צלחות..בלג פרס לא מחזירים צלחות חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק סט חימום זה 150 קילו בלג פרס הזה והסטים האמיתיים מתחילים ב-300 זה 15 צלחות של 20 במידה והצלחת למצוא כאלה כי אצלנו אין הרבה 20, אם אני למשל עושה לג פרס כל הצלחות נגמרות.. ואחרי שאתה לוקח כ"כ הרבה משקל מן הסתם שתחזיר אותו לסטנד(ים) שלו(הם) כי זה לא יפה, הלג פרס לוקח לי 20 דקות לפרק ולהעמיס.. הייתי עושה האק סקוואט עד שהתחילו לכאוב לי הברכיים אז עכשיו חזרתי ללג פרס
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נדמה שמכונה לא מתיישבת כמו שצריך (הסתכלתי על מדריך, ניסיתי להדק את עצמי למכונה ממש צמוד וזה גם לא עזר) את הרגליים הרגשתי יופי אבל משום מה גם את הגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
חחח שמע סיפור קצרצר.. היום עליתי ל90 קילו לחיצת חזה פעם ראשונה, הצלחתי 7 בלי הגעה לכשל, כולי מבסוט חש סוס. ואדים נכנס אחריי ושואל אותי "כמה יש לך פה?" אמרתי לו שבדיוק סיימתי. אני בא להוריד את המשקל, והוא אומר לי להשאיר. הלך לכלוב של הסקוואט, עשה סט חימום עם מוט ריק, ואז ניגש למוט שלי ועשה איתו סט ראשון בכיף עם 8 חזרות, ביאס לי את הצורה חחח... הגיע בסוף האימון ל160 קילו 5 חזרות(הוא עשה עם זה 2 סטים של 5)
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |