|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי זמן להתאמן,יצא לי אולי 2-3 בשבוע,התוכנית די עצימה,לא ישבתי עליה יותר מידי:
כרגע אני במסה ארוכה עד סוף הקיץ.. לחיצת חזה 3X10 לחיצה חזה עם דאמבלים3X10 מתח-חימום1X6 פולי עליון 10X3 Tבאר8X3 תרגיל לגב תחתון8X2 סקוואט3X8 לחיצת רגליים במכונה3X10 לחיצת כתפיים עם דאמבלים 10X4 פטישים 10X3 כפיפות מרפקים בישיבה בשיפוע של 60 מעלות 8X3 לחיצה צרפתית 8X3 בטן פעמיים בשבוע,אירובי/בריכה פעם בשבוע.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() במקום טיבאר תעשה בנט אובר רו אחי,תרגיל מספר אחד לגב
לחיצת כתפים דאמבלים יספיק לך גם 3 סטים ותעשה כפיפת מרפק בעמידה |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי,יש לי בעיית גב ואני מעדיף לא להתעסק עם התרגיל הזה,עם ה4 סטים בכתפפי אני נשאר,וכפיפת מרפקים בעמידה אין לי מספיק טווח תנועה וגם זה יותר מידי עומס על הגב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
זה לא יותר מדי עומס,תכופף ברכיים ואל תעשה צ'יט וזהו חבל להפסיד תרגיל כזה טוב בשביל תרגיל חרא |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה נראלי כמו יותר מידי סטים אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לך הגיוני שהבייספס יקבל עבודה מבודדת של 6 סטים + העבודה שלו במתח,פולי, לחיצת כתפיים וכו' בזמן שהרגליים שלך (כל השרירים ביחד) מקבלים 6 סטים ?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ביג דדי איזה תרגיל חרא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ולא פתחת אתמול פוסט על Ab 6 פעמים בשבוע ופתאום אין לך זמן? וכן יש סיבה לא לאמן בייספס 6 סטים בתוכנית כזו כי זה שריר קטן בכל זאת אל תשכח יא חביבי |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() יותר מידי סטים....בהכול...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבין שבfbw אתה עובד כל יומיים, Axaxaxx
אין מצב שתצליח להתאושש מאימון ולהגיע עם כוחות לשני אם כבר, אתה יכול להרשות לעצמך לעשות הרבה סטים באימון האחרון כי יש לך אח"כ יומיים מנוחה תוריד סטים, גם אם האימון יראה לך קליל אתה תראה שאתה עדיין תיהיה קצת עייף באימון הבא
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |