|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.mouse.co.il/CM.articles_i...09,15893,.aspx
גועל נפש. "הישראלי המכוער" פשוט. התבטאויות מגעילות, צריך להחרים כל מה שקשור אליה. גם נישואים פיקטיביים כדי להשתמט מצה"ל, ועכשיו פתיחת הפה הזו, ניתן להסיק שהבחורה כלבה אמיתית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שתגיד מה שבא לך מה זה משנה ????
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"למה ילדים בני 18 צריכים למות? זה דבילי שאנשים צריכים למות כדי שאני אגור בישראל" לא יכול לחכות למוסף לשבת... נראה מה עוד המטומטמת פלטה מהפה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3455720,00.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע, רק בעולם מושלם הפה של נשים ישמש בתור כניסה ולא יציאה.
![]() |
#7 |
|
![]() "למה טוב למות בעד ארצנו? מה, לא עדיף לחיות בניו יורק?".
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתאים לה בול להיות הדוגמנית המטומטמת |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע מה אפשר להגיד לה
אני רוצה רק לאחל לה שבla יתקע לה שלונג גדול ושחור בפה המגעיל שלה
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סתם פרחה מטומטמת... אני לא מבין למה נותנים לה במה בעיתונות בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אסתי גינזבורג שליטה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בוז'י בטח בוכה עכשיו
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() סתם חתיכת מכוערת הכל פול מייק אפ ופוטושופ, תנו לי סיבוב בת"א אני מביא לכם 100 יותר כוסיות ממנה.
סתם כלבה פרזטית שחושבת רק על התחת שלה, אבל וואלה אם היא חושבת רק על התחת שלה שלא תחזור פה למדינה שכולם מתים בשביל שאחרםי יוכלו לחיות פה, חתיכת פוסטמה דוראיה בליאט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי רוצה שאיזה כושי אם 30 סנטימטר ידחוף לה לחור של התחת תבולבול ושהיא תרצח לשמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והיא העיקר עוברת לגור בלוס אנג'לס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() יאלה אבא שלה עובד בתל ברוך בתור :):):):) ממין זכר לא צריך להתרגש ממנה חחחחח
שתילך לניו יורק אם לאונרדו דה קרפיון שלה ושתילך לסיבוב בברוקלין בלילה יבואו כמה כושים יעשנו את החבר שלה ואחרי זה יקחו אותה לעבוד שם :):):):) ולא בתור שחקנית ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שתרד מהארץ עם כל המשפחה שלך, :):):):):):)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחח הכל בגלל החבר הניאו נאצי שלה מושפעת מסריחה..
בקיצור שתעזוב תארץ לא צריכים אותה פה שתילך לניו יורק ותילך לכוס של אמא שלה. :):):):) וד"א למרות כל מה שהיא אומרת עדין הייתי מזיין אותה ואני בטוח ב 1000 אחוז שאם אני הייתי מזיין אותה היא הייתה צועקת הרבה יותר חזק ממה שדה קפריו היה גורם לה לצעוק בחדר המיטות שלה חחח עכשיו בטח כולם עושים חרם על המשפחה שלה LOL PLS ![]() |
![]() |
![]() |