|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() אהלן ,חברים . מה ידוע לכם על הנל' ? ריטאלין כממריץ לפני פעילות אירובית מאומצת , וגם כמדכא תיאבון ,פוטנציאלי . נא עזרה מתותחי העל . ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פחח. תשאר עם התה הירוק והקפאין בבקשה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואו ריטאלין???
זה לא מה שנתנו לילדים פעם כדי שירגעו..(אני מניח שסאותפארק לא משקרים) איך זה אמור להמריץ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק ההפך ממריץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() Avi,
זה מאוד תלוי מבחינה גופנית אני מרגיש דווקה מלא אנרגיות אבל מבחינת עשיה לא ממש. אני למשל פשוט מבואס וזה אולי משדר סוג של חוסר נמרצות אבל מבחינה גופנית אני מרגיש טוב מאוד.
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תתעסק עם תרופות , בקיצור
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ממריץ?
אחי זה עושה אתך זומבי איזה ממריץ
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממריץ
זו הסיבה היחידה שאני במשקל כזה אתה לוקח את זה בבוקר אתה לא אוכל עד הרגע שאתה הולך לישון אפילו מים קשה לך לשתות כי הטעם לא משהו זה מדכא לך את הפרצוף אל תתקרב לזה חוץ מזה שאתה צריך עשות איבחון וכל זה בשביל להשיג את הכדורים האלו ... אני לוקח את החרא הזה כבר מכיתה ה' אני בי'ב עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() יש לי חבר היפר שדחפו לו את זה כל בוקר שירגע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() הממממממ
כאחד שניסה עוד כמה דברים לא יודע על מה ההיכרות שלכם עם המוצר .. אז הוא מגיב עלי בצורה כזאת . קודם כל הוא מדכא תיאבון ,שזה פשוט נחמד . אחכ' הוא לא עושה אותי זומבי או רגוע ,הוא עושה אותי עירני ,ולגבי ההיפר אני עדיין לא בטוח . סביר להניח שאין לו האפקט היפר של אפדרין וכדו' . אבל בעצם זה שהוא מדכא תיאבון זה כבר דבר טוב מבחינתי תודה לכולם על התגובות . |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אני לקחתי את זה לפני שנתיים לא את זה קונצרטה זה על אותו עקרון וזה מדכא תאמאמאמ של הצורה למה גם שנגמרת ההשפעה אתה בדכאון אין לך כוח להתאמן לא לאכול כל היום אתה יושב ולא עושה כלום.. זה לא תרופה זה חרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ריטלין זו תרופה שמשפיעה על המוח ועל מערכת העצבים ובעצם כך "מרסנת" את האדם שצורך את הכדור.
הכדור "יעבוד" אך ורק אם יש לך בעית קשב וריכוז (ad, Adhd וכד'). אם אין לך בעיית קשב וריכוז, הכדור יעשה את הפעולה ההפוכה ויגרום לך להיות נמרץ יותר לזמן מה (לא, זה לא אומר שיהיה לכם יותר כוח לרוץ). התרופה מדאכת תאבון אך ורק לאנשים שזקוקים לה (אנשים עם בעיות קשב וריכוז) ואנשים שלא זקוקים לה ימשיכו להיות רעבים (: מקווה שעזרתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא סובל מבעיית קשב וריכוז סביר להניח שהכדור לא בשבילך ואין לדעת איך זה יפעל עליך בעצם אפשר לדעת וזה בטוח לא יהיה טוב אז עדיף לא לנסות לא ככה ? בשביל להוריד במשקל או לקבל מרץ שווה לסכן את הבריאות ? חבל ! יש דברים שעדיף לא לדבר עליהם ולא להיכנס אליהם .. זה אחד הדברים ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ידוע שאנשים שאין להם בעיית קשב וריכוז ולוקחים ריטלין זה לא ירגיע אותם אלא יעשה את הפעולה ההפוכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() וואללה הכדור לא מגיב עלי חזק בקטעים של ריכוז וכו'
הוא משכיח ממני תיאבון וזה מגניבבב .... גם החבר שנותן לי אז' אומר לי לקחת כמה כדורים 2 אפי' 3 ביום לא לחשוש שהוא נותן אז' לילדים שלו . אני נישאר על מינון של כדור אחד ,וזה גם בהיסוס רב . כי עד לא מזמן הייתי לוקח אפדרין . ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() גם עד לאמיזמן עשיתי שבוע שבוע .....
שבוע קלנביוטרול ו שבוע אפדרין . עכשיו הפסקתי עם הקלנביוטרול והאפדרין לתקופה של מיס' חודשים . ועברתי ככה לעיתים לריטאלין . גם חוצמיזה הוא מביא לי אז' בחינם . ניראה לי הכדור עולה גרוש וחצי ... אבל יש לציין שבעבר שביקשתי כל מיני דברים מדכאי תיאבון מבית מרקחת וכל מיני לא היה אפקת סתימת תיאבון לשום דבר כמו שיש לריטאלין . גם האפדרין שהיה לו איזשהוא אפקט של משכך תיאבון לפרק זמן של מיס' שעות ,כשהיה ניגמר ההשפעה שלו היתי חוטף בוםםםם התקפת רעב . וזה היה מבעס את כל ההישגיות שלך ליסגור את הפה . הריטאלין כשפג ההשפעה שלו ,אני לא מרגיש בוםםם לרוץ ולאכול ... אני יכול לאכול מתון וכל זה עם כדור אחד קטן . תארו לכם הייתי לוקח שתיים ,היתי הופך לקייט מוס בלי להרגיש ..גרררר ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מקצועי
|
![]() הריטלין משפר ביצועים באימונים(פיזיולוגית).
פלוס זה,שכן זה מדכא תאבון. אפשר להכניס כל ארוחה קוטג בכיף.ולישון בסתלבט |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה צריך מדכא תיאבון, קח כדור שנועד לדכא תיאבון, לריטלין יש תופעות לוואי לא נעימות (ככה לפחות שמעתי ממשתמש)