|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני מכין חזה עוף אני מתבל אותו ואחרי זה מצפה אותו בפירורי חלה מקמח מלא. כדי שהפירורים יידבקו לחזה עוף ולא יישרפו בטוסטר אני צריך להשתמש בהרבה שמן קנולה. השאלה היא אם אני יכול להחשיב את זה בתור שומן איכותי או שבגלל הטמפרטורה הגבוהה בתנור/טוסטר השמן "מתקלקל" וחלקו הופך לשומן טראנס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שידוע לי, כשמרתיחים שמן יעני מטגנים, הוא מתקלקל חלקו הופך לטראנס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תוותר על פירורי הלחם. הם רק סופחים אליהם את השמן וזה פשוט ריק מכלום. במקום זה תטבל את החזה עוף טוב לפני זה ותטגן אותו בקצת זמן. אני אישית מאוד אוהב שום (:P) אז אני פשוט לוקח שתיים שלוש פרוסות שום (מתוך שן) ומטגן אותן עם החזה עוף או עליו וזה מוסיף המון טעם ואתה אוכל פחות שמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() צריך טיגון ב200 מעלות לערך כדי שהשומן "יתקלקל" , שומן לא הופך כזה מהר לטראנס או למזיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מטבל את החזה עוף בתבלין על האש, מלח פלפל בצל ומה לא. אבל זה כבר נמאס. אז עברתי לפירורי לחם שלבנתיים זה טעם בסדר. אולי אני יחזור לטבל את החזה עוף בדבש אם ייסתבר שהרעיון של הפירורי לחם לא כל כך בריא.
ודרך אגב נראה לי שהטוסטר שלי מגיע ל 200 מעלות אז זה אומר שהקנולה כן הופך לטראנס. לא ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() המסקנה שלי היא לצפות את החזה עוף בדבש במקום בפירורי לחם. זה גם יוסיף לי פחמימות. אני במסה ויש לי חילוף חומרים מהיר מידי.
|
![]() |
![]() |