|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() שלום, אני על 2000 קלוריות שנישרפות במשך היום במנוחה. 20% שומן בן 17 גובה : 1.84
בנוסף אני רץ כל יום (ריצה דיי קצרה של 20 דקות) ועובד על משקולות. הינה התפריט שלי של חיטוב, תגידו מה אתה חושבים. |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| בוקר: 8:00 2 פרוסות לחם קל, כף גבינה לבנה 0.5%, ירק + שמן זית ביניים: 10:30/11:00 תפוח צהריים: 3:00 שלושה חתיכות של חזה עוף עם שמן זית, ירקות . >אימון< ביניים: 5:30 ירקות עם שמן זית ערב: 8:30 2 פרוסות לחם קל, ביצה, טונה במים , סלט ירקות עם שמן זית. אני בלי תוספי מזון ואני גם לא יהיה (אלא אם כן זה אפדרין, אבל לא בקרוב) תגידו לי איפה לשפר וכו.. אין לי מידע מדויק של חלבונים ושומנים אבל תגידו לי עם התמונה הכללית היא בסדר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() ממש לא בסדר.
נראה כאילו אין לך מושג בתחום, תחפש בפורום דוגמאות לתפריטים של מתאמנים אחרים כדי לקבל תמונה כללית ותקרא מאמרים. אין אצלך כמעט חלבון, וגם לא פחמימות (?!) ומה זה הדבר הזה שאחרי אימון אתה אוכל רק ירקות?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
התפריטים שם מתוסבכים מדי וכוללים תוספי תזונה ובלאגאנים...לא הבנתי שם כלום.. יש אפשרות לערוך לי את זאתי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה רציני?
אתה רוצה להיראות ככה: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחי תקרא מאמרים יש לך עוד ללמוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פינצ'ר לא ישבע מהתפריט הזה אתה עושה צחוק?
תחליף תגבינה בבוקר ל250 גר' ולא כף, מה זה שלוש חתיכות עוף תאכל איזה פאקין 150-200 גרם, תוסיף ירקות שומן ועד ועוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תבין Joe, באמת שאני רוצה לעזור לך,
אבל חסר לך המון המון ידע, ואתה עלול לפגוע בעצמך עם תפריטים כמו שהצגת. אז דבר ראשון אני מציע שתקרא קצת על מנת שתדע איך לגשת בכלל לבניית תפריט. דבר שני, אף אחד לא אמר שזה פשוט, צריך לצבור ידע. הלינק הבא הוא דוגמא בלבד לתפריט למטרת חיטוב, אם אינך משתמש בתוספים - תתעלם מהם בתפריט לעת עתה.http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=94&Page=1 בהצלחה, דייויד |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני נורא מעריך את זה דויד, תודה על המדריך..וראיתי שכתוב שלב ראשון.. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בשלב שלישי כבר עכשיו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ממש תפריט לא טוב
בוקר: 8:00 2 פרוסות לחם קל, כף גבינה לבנה 0.5%, ירק + שמן זית תאכל לפחות חצי גבינה ביניים: 10:30/11:00 תפוח פה ההיתי אומרת לך לאכול 2 פרוסות לחם קל + פסטרמה כפית שמן זית או כף טחינה + ירק צהריים: 3:00 שלושה חתיכות של חזה עוף עם שמן זית, ירקות .תשלב פחמימה זו ארוחה לפני אימון >אימון< מיד אחרי אימון פחמימה זמינה + חלבון שעה אחרי ארוחה מלאה : פחמימות ,חלבונים ושמנים ערב: 8:30 2 פרוסות לחם קל, ביצה, טונה במים , סלט ירקות עם שמן זית. לפני השינה חלבון +שומן איכותי עכשיו אתה צריך להתאים את הכמיות לנתונים שלך
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להשתמש בעקרון באיזה שלב שאתה רוצה השלבים זה אופטימלי
האמת שאני אישית עשיתי את זה ב2 שלבים, הורדתי קצת ואז הורדתי ממש הרבה וחבוב, תרגע עם האפדרין זה לא באנגים |
![]() |
![]() |