|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() חחחחח, וואלה, איזה צירוף מקרים...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מאלוהים
שיהיה להם במזל טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח
![]() איזה קטע :/
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() אלוהים עשה שזה יהיה כדי שכולם יגידו ואוו איזה אירוני...נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אין מצב שזה יקרה...לא צריך ליסמוך על כל מה שרשום בוואלה..כי תאכלס הם מחפשיים רייטינג..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() "אל תתבלבל בין צירוף מקרים לגורל"
-אקו, אבודים עונה 3
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() למה מסכן?מה שאבא שלו עשה לא קשור אליו!
הוא צריך ללמוד להיות בן אדם טוב ושאנשים יכירו בו כבן אדם בגלל מי שהוא לא בגלל שאבא שלו ככה או ככה. לפני כמה שנים מצאו בגרמניה 2 קרובי משפחה של היטלר בני דודים שלו אני חושב..שלא קשורים לשום דבר שהוא עשה ופשוט ברחו ממנו ושינו את השם משפחה שלהם כדי להשכיח כל קשר וקשר אליו אז עכשיו צריך לשפוט אותם בגלל שהם קרובים של היטלר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב להם
![]()
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אולי הם עשו משהו בכוונה לעכב את ההריון.
חוץ מזה עד שלא יולדים אי אפשר לדעת. אני נולדתי חודש לפני שאמרו. נ.ב מסכן הילד , תחשבו אתם הילד הזה בבית ספר יסודי...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() לדעתי זה מתוכנן פחות או יותר.... אין צירופי מקרים כאלה....
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() Wtf
מזה השיט הזה?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
שלום בעד שטחים? מזה ? גם ככה אין לנו כלום וחוץ מזה אני אומר שהגיוני שיגאל לא רצח אותו, אלה זה בא ממקום גבוה יותר למה שבן אדם ירצח ראש ממשלה ולא יקבל על זה כלום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זאת אומרת יגאל לא רצח אותו..?
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולכן, מטרתו של יגאל אמיר הייתה לעצור את הסכמי אוסלו, והאמצעי היה רצח רבין. אני לא יודע עד כמה הרצח עזר, אבל מה שבטוח, אני לא מבין כמה חלש בנאדם צריך להיות בשביל לעשות הסכם עם איש הטרור יאסר עראפת.
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם לא היו רוצחים אותו לא היה לי בית (גר באריאל (שמרון)) עם היו רוצחיםאותו קודם הרבה פיגועים היו נמנעים הוא הביא למחבלים נשק על חשבון ישראל הוא הביא להם כסף על חשבון תושבי ישראל הוא הבטיח להם להמשיד את מדינת ישראל ( לעשות גבולות לא הגיוניות לא רציפות של מדינת ישראל כללומר עזה מתחברת עם השמרון /יהודה )
![]() |