|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קורא לכם נגיד שאתם מיתאמנים חודש וחצי ברצף הכול סבבה וזה ופתאום מתחילה ליתפוס אותכם עצלות מטורפת שלא הייתה ליפני כן ואז אתם מחחפפים באימונים שלכם או שפשוט מפסיקים?
למה זה קורא פתאום כאילו אולי הגוף ניהיה חלש או מותש והוא מסמן לגוף להפסיק? יש לכם טיפ איך להרים תמצב רוח באימונים או שפשוט איזה משהו שיכול לעזור להיכנס לקצב שוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אם הבעיה היא עצלות רק, אני מציע שתקרא איזה מאמר מעורר מוטיבציה שיש באתר או שתוריד איזה סרטון תחרות או סרט בודיבילדינג או תמונות ממר ישראל האחרון שיש באתר ד"א. אם הבעיה שלך היא חולשה של הגוף ישנו סיכוי שהגעת לאימון יתר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אם לא אכפת לכם אני ירשום פה תוכנית שאני רוצה להתחיל ותגידו לי מה דעתכם ומה צריך לשפר או להוסיף ומה עושים שהתוכנית ניהיית קלה ? ודרך אגב מטרה זה גוף לא בעל מסה ענקית אלה בשביל נגיד גוף מחוטב שרירי זה מספיק?
ידיים משקולת של 3 קילו כל יד בשכיבה 3 סטים שאתה עושה כאילו פרפר בשכיבה 15 חזרות אחרי זה כפיפות מרפקים 3 סטים 15 חזרות 3 סטים שכיבות 15 חזרות חלק מיזה בידיים צמודות רגליים: סקווט עם אני לא טועה קוראים לזה שאתה עומד ישר ואז בפיסוק קל יורד חצי ושהרגלים לא עוברות את כף הרגל ככה 3 סטים של 15 עוד תרגיל שאתה שוכב על הצד ומרים רגליים באוויר למטה למעלה(לא בקיא בשמות ) גם שלוש סטים של 15 חזרות ופשיטת רגל קדימה 3 סטים 15 חזרות כל רגל בטן: 4 סטים כפיפות בטן של 15 חזרות אולרים 4 סטים 15 חזרות טליה על עמוד והרמת ברכיים לחזה 4 סטים 15 חזרות ואז מתיחות כל התרגילים בהפרש של דקה בין סט לסט |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() עלייה חדה ברמות האסטרוגן , בדרך כלל מלווה בדחף לאכול כמויות ענקיות של שוקולד.
יש אנשים שמחכים לאימון שלהם ובכלל אין להם סיבה להתעצל ויש אנשים שמתעצלים לבוא ולא עושים את המקסימום שזה גם משפיע על משקל עבודה במיוחד לתוך האימון ובסופו
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה הקשר של השוקולד לאשכול אשמח עם תפרט
ונגיד עכשיו היתאמנתה חודש וחצי טוב מאוד והיה שיפור ועכשיו בשבוע האחרון במקום לעשות יום כן אימון יום לא עשיתה יום כן יומיים לא ואז אחרי שעשיתה תאימיון אחרי יומיים לא היתאמנתה 3 ימים ותתחיל להיתאמן שב רציני חזרה זה יהרוס תהיתפתחות וזה אומר שיקח עוד פעם זמן לגוף להתחיל להיתפתח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא. אנשים מרביצים מנוחות של שבוע כל חודש- חודשיים ומנוחות של שבועיים כל חצי שנה בתוכניות מסוימות. אם התאמנתה חודש וחצי מנוחה של 5 ימים רק תועיל לך, "תאתחל" קצת את הגוף ואתה תהיה מוכן להתחיל שוב להתאמן . אין לך ממה לדאוג
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() היו תקופות שלפני אימונים תקפה אותי עצלנות, אבל איך שאני מתחיל אני פתאום נהיה אנרגטי ושוכח לגמרי מהתחושה הזאת של לפני האימון!
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() היום בשביל מוטיבציה ראיתי את סרט האימונים המצויין של לי הייני ועיינתי קצת בספר התזונה של פרנקו קולומבו.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סרטונים זאת דרך מצויינת לקבל מוטיבציה, במיוחד של powerlifting ו-olympic lifting עבורי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן
אבל מה אתם אומרים על התוכנית ת שלי? |
![]() |
![]() |
![]() |