|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448281,00.html
טוב זה כבר עובר כל גבול!!! איזו מדינה מתוקנת מקבלת טיל לתוך הבסיס שלה?!!?!?! כדאי מאוד שזה יתחיל להזיז שם את העניינים בצמרת הפיקוד כי חייבים לעשות משהו... זה כבר עובר כל גבול!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי שם טירונות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני במקום ראש הממשלה מעלים את עזה מהמפה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם הממשלה לא מגיבה, אני יורד מהארץ.
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואווווו ...50 חיילים ?? הגזמה
טוב לפחות ברק הוא לא עמיר פרץ ..הוא אמר על כל קסאם הוא יפגע להם בתשתית מסויימת |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קשור זו הפעם הראשונה שנופל קאסם בשטח בסיס צה''ל ועוד בתוך אוהלים מגורים של חיילים ומזל שזה קאסם אם זה היתתה קטיושה לא היו מדווחים על ניפגעים... זו בעיה לתקוף בעזה הזו הבעיה כי ערבים הם פרובוקטורים זבלים הם ילחמו מאחורי ילדים כי הם אנשים בלי לב ובלי מוסר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי סוגר מים, חשמל ומונע מעבר של אספקות אוכל ודלק לחודשים ומחכה שכל עזה תמות.
חבל לסכן חיילים בכניסה רחבה לעזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בלע חבר שלי עושה טירונות שם.
תודה לאל שהוא מסיים היום.. אבל הוא שמע את הפיצוץ, ראה את הבאלגן.. משהו מטורף.. אני חושב שהכי מפחיד לאנשים שמתחילים טירונות שם ביום שני (מחזור הבא של טירונים..)
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() בונא,צריך לעשות משהו נגד זה.
זה לא בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() המספרים מדברים על כ-69 אבל כשליש מהם כבר שוחררו הבית.
האולמרט הזה עוד מתכוון עכשיו לשחרר עוד אסירים מחווה לאבומאזן. מתי מתי מתי יהיה כבר בחירות מתי? זה לא יכול להימשך ככה, אני מניאק עם אני לא מצביע ליברמן מיצידי אני גם יזייף קולות אני אכניס את כל הפתקים של ליברמן לקאלפי. אני רוצה לראות במידה אחרת אם היה דבר כזה, אני רוצה לראות בארה"ב ג'ורג' בוש היה נותן שאיזה מדינה שכנה תפגיז עיר בארה"ב. גם ברוסיה אני זוכר הצ'צ'נים עשו קצת בלאגן הרוסים הלכו החריבו להם את הרבעק. רק פה יכול להיות דבר כזה.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא רוצה לירשום פה מה הרוסים עשו לצ'צ'נים אבל בוא נגיד הם פירקו להם תעצמות תבינו נגיד יש איזה חבר במחתרת ההצ'צ'נים עושה פעולה נגד רוסיה אם מגלים מאיזה כפר הוא פשוט מחסלים כימאט את כל הכפר לא משארים לו זכר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אולמרט החתיכת אפס מזובל הזה, מי נתן לטמבל הזה להיות ראש ממשלה, איזה מדינה מפגרת יא רבעאק. מתי כבר יגיע הראש ממשלה שאחרי כזה קסאם יתן בהם אחת שיותר לא יקומו ממנה!! איפה?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() בתגובה צהל יירה זיקוקים ללב עזה.
מדינה של אפסים וגם אנחנו האזרחים אפסים במקום לעשות פה איזה מהפכה אנחנו ממשיכים לספוג את השטויות של הזבלים האלה בשלטון שאדיוטים כמוכם בחרו בהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אוהב אותך אחי אם אתה מגיע לצפון עלי אני לוקח אותך ואת גילעד לשווארמה שלא טעמתם ![]() אבל עלי |
|
![]() |
![]() |