|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי... אני לא בדיוק ידעתי איפה לפרסם את הפוסט הזה אבל אני חושב שזה המקום הנכון.
אני עושה מתח עם משקולת של 20 KG (כמו שאתם רואים בתמונה...) ובזמן האחרון כואבת לי הבטן.... =[ עכשיו ההורים שלי חושבים שזה בגלל התרגיל הזה והם אומרים לי שזה ממש ממש לא בריא וזה יכול לפגוע בגופי, שבן האדם נועד להרים רק את משקל הגוף שלו ולא תו עוד, והוא צריך לשמור על איזון בתרגיל זה כמו מתח. מה אתם חושבים. אשמח לקבל תשובה רק ממי שמבין הנושא חשוב לי מאוד! האם זה מומלץ או שמה זה עלול לגרום לנזק?? http://img522.imageshack.us/my.php?i...scf0043cx0.jpg עריכה 1** שכחתי להוסיף פרטים על עצמי: גובה: 1.72 משקל: 55.5 ----> עריכה 2 : משקל: 65.5 גיל: 18 מין: זכר :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאתה עושה מתח הפוך?
יענו צ'ין אפס ולא פול אפס
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() המתח בצורה כזו עובד על יד קדמית יותר מאשר גב.
ויכול להיות החגורה תופסת לך את הבטן .. או שהבטן שלך חלשה. זה מה שאני חושב |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי שהבטן שלי חלשה..
אני עובד עם משקלים בבטן ואני מגיעה למספר מכובד של חזרות בכפיפות בטן וכן ברור שאני יודע שזה עובד יותר על יד קדמית..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר קצת עזרה... האם להפסיק לעשות את התרגיל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום סיבה שתפסיק את התרגיל אלא אם בזמן שאתה עושה אותו או מיד לאחריו אתה מרגיש כאב משמעותי. בנאדם מסוגל להרים יותר ממשקל הגוף שלו, מה שההורים שלך אמרו זה לא נכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אחרי התרגיל אני לא מרגיש כאב בכלל =/ (חוץ מהפאמ המטורף של השריר :P ) ההורים שלי חושבים שזה שיש לי משקולת לוחץ על הבטן ועל אברים פנימיים או משהו ובאמת יש לי כאב בטן... הייתי בקפלן אתמול... (אמרו שכנראה קלקול כאיבה... לא נעים... =/) בכל אופן אני ממש לא רוצה שהבטן תחזור לכאוב שוב! ובגלל הבטן אני מפסיד מרוץ!! ![]() אבקש עוד תגובות... אני חושב שזה תרג' באמת מצויין ואני באמת שלא רוצה להפסיק לעשות אותו בגלל זה אני רוצה להיות בטוח ב 100% שמה שאני עושה בסדר ולא יפגע בי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שאני מצטער על ההטרדה... =(
אבל הנושא הזה ממש חשוב לי ואני רוצה למצות את הפורם כמה שיותר... =] אם זה לא היה כל כך חשוב לי לא הייתי פותח את הפוסט... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להיות קשר, תנסה אולי לשים את המשקולת במקום אחר שתכאב פחות, או בזזוית אחרת או על הרגליים או משו.
תחליף את האחיזה גם! ככה תעבוד יותר על הגב ויהיה לך יותר קשה ואולי תסתפק במשקל הגוף.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() רק לידע כללי... אני עושה את שתי האחיזות פעם זאתי שיש בתמונה ופעם את השנייה.
נ.ב אני יותר חזק באחיזה השנייה (זאתי שאין בתמונה) :d לא הבנתי אז יש איזשהי הוכחה שזה לא פוגע?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() לא פלא שאתה צריך משקולות עזר אתה נוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Compex אתה יכול לענות לי בבקשה על השאלה?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שריר בראש... יש לי שאלה לא קשורה
כמה משקל אתה שם באחיזה הפוכה וכמה חזרות אתה עושה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני עושה 4 סטים של 6 חזרות 20 Kg [לפעמים יוצא 6 6 5 5] אני אגיד לך כל מה שאתם רוצים אפילו מה גודל ה D===== אבל רק תענו לי על השאלה, האם זה פוגע במה שציינתי...? =[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא נשמע לי כאילו זה קשור לזה שאתה עושה מתח עם משקל... פשוט תקשיב לומחים(רופאים) הם יודעים פי כמה על כולנו (חוץ מקקומפקס חח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הרופאים אמרו לך שזה קלקול קיבה, למה אתה מתווכח בכלל.
ובדרך כלל זה לא פוגע אלא אם כן זה משקל ממש ממש כבד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לדעתי זה שבנאדם לא אמור להרים יותר מהמשקל גוף שלו זה טענה מפגרת תראהפאוורליפטרים שמרימים פי 3-4 מהמשקל שלהם והם בסדר גמור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בולשיט אחד גדול.................. מה אתה בכלל מספר להורים שלך מה שאתה עושה?
אם ההורים שלי היו רואים אותי אחרי סט של דדליפטז היו מבטלים לי את כל המנוי למכון ולא היו נותנים לי אפילו ללכת לשם על הכסף שלי אבל מה לפחות מטח עם משקל אני עושה בבית חופשי ומתלהב מולם...
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
=/ בחדר כושר שלי יש דשה...? ![]() |
|
![]() |
![]() |