|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה..
מה ההבדל בין 2 האבקות? 1. http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 2. http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 אני מחפש אבקה טובה לתפריט חיטוב שלי.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר חדש
|
![]() הלבנה היא טיבעית השחורה זה כמו סטרואידים...
סתתתםםםם ניראה לך? הלבנה פשוט בלי חומרי צבע ומאכל...כאילו טעם טבעי צבע טבעי השחורה היא עם צבעי מאכל וטעם
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() השחורה קטלנית שיאווווווו כל החיים שלי קניתי מלא סוגי אבקות, מהיום אני לא עוזב את אופטימום חוץ מצ'מפיון קרם עוגיות שהוא נדיר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בטעם בין הקרם עוגיות של צ'מפיון לשל אופטימום?
![]() |
#8 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() האבקה הלבנה הנטורל זאת אבקה חדשה מבית אופטימומ היא "טבעית" כלומר
אין בה ממתיקים וצבעי מאכל וכדומה, היא באה אבקת חלבון עם 3 גרם סוכר וכמות של פחממות לחיטוב לא הייתי ממליץ עליה בחיטוב הייתי הולך על האופטימומ ווי גולד הרגילה השחורה שהיא כן עם ממתיקים מלכותים וצבעי מאכל (אספרטיים וכדומה) אבל היא עדיפה לחיטוב היא עם 1 גרם סוכר 3 או 4 פחממות תלוי בטעם 24 גרם חלבון לכף בקיצור הענין עם הנטורל וזה זה חארטה הצבעי מאכל ושטויות האלה לא כלכך מענינים אפחד ואם כן מענין אותך אז לך על הנטורל |
![]() |
![]() |