|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי. אני עובד בתכנית HST ואני לא מבין למה אבל האימון שלי ממש ממש ארוך...אני לא מבין איך אבל אפילו האימונים הכי קצרים שלי עוברים את השעה וחצי, עכשיו לא שזה מפריע לי אבל כמו שהבנתי זה ממש לא טוב להיפרטרופיה ולכן אני רוצה לדעת מה לא טוב בה ואיך ניתן לקצר ואם צריך בכלל לקצר.
זאת התכנית: גב:בנט אובר ראוז-שבוע ראשון בבלוק 3 סטים שבוע שני 2 רגליים:פעם סקוואט פעם דדליפט-שבוע ראשון 3 סטים שני 2 חזה:לחיצת חזה כנגד דאמבלים-כנ"ל כתפיים:הרחקת משקולות לצדדים-ראשון2 שני 1 טרייפס:פשיטת מרפקים בישיבה כנגד דאמבל-ראשון 2 שני 1 בייספס:כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר-כנ"ל אמות:עכביש-סט אחד טרפזים:הרמת כתפיים לאוזן-ראשון 2 שני 1 בטן:כפיפות בטן כנגד פלטה-כנ"ל. *רצוי לציין שאני שומר על היפרטרופיה סרקומפלזמית ולכן בכל הבלוקים חוץ מהראשון אני מוסיף לכל תרגיל סט אחד בהתחלה עם מס' חזרות גבוה (חוץ מאמות שבהן אני גם ככה עובד רק עם חזרות גבוהות) זהו, זה בעיקרון התכנית שלי, אשמח לתגובות ולדרכים לשפר ולקצר אותה (רק אם זה הכרחי). תודה מראש. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעיף את הטרפזים ועשה פולי עליון רחב או מתח עם משקל, תוסיף חזה עליון בשיפוע.
תעיף את האמות, תוריד בגב ובחזה את הסטים ל2 לכל תרגיל מורכב. תדאג להפסקות שלך, בשרירים הקטנים אתה יכול לנוח פחות. חוץ מזה, זה קצת מוזר האימון שלי עם אותו מספר סטים כמו שלך ואני נח 70 אחוז מהזמן ועדיין מגיע לשעה ורבע.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון שאני יעשה פולי עליון או מתח במקום בנט אובר ראוז לגב? לא נראה לי...אני לא יכול לעשות מתח יותר מ6 חזרות אפילו בלי משקל אחי...ופולי עליון אין לי אני מתאמן בבית...
בשביל מה אתה מציע לי להוסיף חזה עליון? הרי גם ככה האימון שלי ארוך... ולמה להוריד ל2 סטים לכל תרגיל מורכב? הרי לפי מה שהבנתי תרגילים מורכבים צריכים דגש ועבודה חזקה יותר לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() up אני רוצה לשמוע עוד תגובות על התכנית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ שוב...עד שיענו לי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך יוצא לך אימון של 20 סטים שעה וחצי? ועוד בטווח חזרות גבוה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() באמת איך יוצא ככה ארוך מה הזמני מנוחה שלך בין סט/לסט? תרגיל/לתרגיל?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שעה וחצי? באימונים כאלה הייתי מגיע בקושי לשעה,יכול להיות אתה נח מלא,או מדבר הרבה,תעשה מנוחה של דקה גג.
תוריד את הטרפזים,ותעשה לכתפיים חתירה בעמידה. או שתעשה מה שהזברה אמר.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שעה וחצי? לפעמים יוצא לי יותר מזה ודאם אני לא מבין למהההההה...אני עושה בלוקים של 12,8,4 ב12 מנוחה של דקה בין הסטים ב8 מנוחה של דקה וחצי ו4 מנוחה של 3 דקות בערך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת אומרת יותר מ3 דקות כל סט זה נראה לך הגיוני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה עדיין יוצא לי אימונים ארוכים מדי וזה משגע אותי אני לא מבין למה...
|
![]() |
![]() |