|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לדעת גם אם מישהו מצליח לעשות מתח ביד אחת אני מדבר על זה שיד אחת רק אוחזת היד השנייה לא מסייעת אני אישית הצלחתי לעשות פעם אחת בכל יד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה 8 בלי בעיה בכלל אם לא יותר...{לא ניסיתי יותר].
אבל זה סתם שטותי ולא תורם לשום דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מתח ביד אחת אתה לא אמור לשים את היד השניה על היד שאתה עושה מתח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד איך קשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() כמה אתה שוקל גבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני שוקל 76
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הנה תראו סרטון חזק
http://youtube.com/watch?v=e1-t8dkpj...elated&search= |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הלוואי שהייתי מצליח כמו הזה בסרטון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() הזה בסירטון נעזר בתנופה ומרמה מהחזרה הראשונה היה סירטון טוב יותר של ילד אחד שעושה 10 או 9 על כל יד אבל נקי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חח אני עושה 36 מתח עם שני הידיים בלי תזוזות אבל אפילו אחד לא מצליח עם יד אחת..לא יודע למה..
וזה שבסרטון סתם פיחו בסרטון הבא יש אחשד שעושה מזה טוב ועל אצבעות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מתח על יד אחת לא קשור בכלל למתח רגיל . מספיק לעשות 10 חזרות רגיל לא יותר . דבר ראשון מתח על יד אחת זה נטו כוח! ידיים עובדות חזק,האמה המרכזית אחרי זה הדו ראשו ואחרי זה הכתפיים.הגב כמעט ולא עובד לאחר מכן יש תכניקה מסויימת לייצב את הגוף . אגב אני מצליח כמעט כמעט לעשות מתח על יד אחת אני מגיע 3\4 מהמתח. עם תירצה אני יוכל להסביר ,לפרט יותר נכון את התכניקה.היא די ארוכה ....
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
![]() כמה אתה שוקל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך את הסרטון הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() חיפשתי ביו טיוב עכשיו אבל אני לא מוצא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תחפשו ביוטוב
Rianu Strength יש שמה דברי םשכופלים מתח יד אחת
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה :
כמו שאמרתי מתח על יד אחת זה נטו כוח . כדי לעבוד על כוח יש לעשות מנוחות ארוכות בין החזרות בכדאי להחזיר לעצמך את האנרגיה הדרושה (atp,crp) בגלל זה המנוחה תיהיה בין 2-5 דקות . חזרות כמובן ביון 1-5 חזרות מלאות עבודה (אקצנטרית,קונצנטרית איטית), כלומר עבודה איטית למטה ולמעלה . עכשיו ...סעמק זה ארוך . אוקיי ככה 2 : בגלל שהאמה היא המרכזית נעבוד עלייה כמה שיותר ,נגוון בתרגילים כמה שיותר ,בסביבות ה-4,5 תרגילים שונים וגוונים (1-5 חזרות ,3 סטים בערך כל תרגיל ). דו ראשי וכתפיים אין צורך ישיר לאמן ,אני יסביר את עצמי: את האמה כבר אמנו ,מז"א עובדים על האמה רק בשיטת הכוח ,עכשיו ידיים כתפיים לא צריך לאמן בגלל שכאשר מבצאים את המתח מוסיפים משקל בכדאי לעשות את אותם ה 1-5 חזרות צריך להוסיף משקל . ככה שתמיד הידיים והכתפיים יעבדו ככה שאין צורך לעבוד ישירות עליהם ,האמה פשוט היא חשובה מאוד בתרגיל . עכשיו יש לבצא מתח רגיל עם תוספת משקל עליך כל פעם (כל סט) יש להוסיף משקל ולנסות לעשות את אותם כמות החזרות שעשית לפני כן,סט ראשון כמובן חימום. אני מציא לעבוד בשיטה עם הידיים הפוך,כלומר לעשות מתח עם האצבעות פונות כלפיך . עכשיו בכדי לגוון ולגרות את השרירים בכל מני וריאציות חוץ מי אימון אמות יש לגוון במתח,עכשיו איך עושים את זה ? 1.מסיפים משקל כל סט . 2. יש אפשרות של יד אחת תופסת במתח וביד השנייה את תופס עם 4 אצבעות לדוגמא או פחות (תלוי בכוח האצבעות שלך ולהפך). 3.אפשר לביד אחת לתפוס בחבל וביד השנייה במתח ככה לבצע את המתח . 4.אפשר לשנות אחיזות (האחיזה של האצבעות כליפך נישארת אותו דבר ) כך שהעגודל לא יחזיק במתח,זה יאפשר לאמה לעבוד חזק יותר . 5.לפתח טכניקה,כך שהיד שאיתה אתה לא עושה את המתח (מציאה לפתח את הידיים ברמה שווה ובמגביל) תיהיה צמודה לגוף כמה שיותר ,זה קורה בזמן העלייה למעלה ,והרגליים יהיה צמודות ולהחזיק את הבטן חזק .לפי ניסיונות שלי יותר קל ככה כי הגוף לא "בורח" לך לצדדים ונישאר יציב לארוך כל העליה. 6. אפשר להשתמש בכיסאות שיכולות לעזור. 7.אפשר להשתמש בשיטת ה 21(אותה שיטה לידיים ) ,אפשר להעזר בכסאה. לסיכום מקווה שזה מובן חלקית ... התוצאות באות לאחר בערך חודש+- אמממ צריך למקד את האימון ולא לעשות אימון אחד להיפוטרופיה ואחד לכוח זה יפגיע באימון ובתוצאות. אפשר כמובן לגוון בתרגילים חוץ מהמתח,ולהוסיף מעט לידיים בכל זאת תרגילי כוח . עם משהו לא מובן שאל ..
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב אני יכול לפרט הרבה יותר יש עוד תרגילים ,אבל זה פשוט יותר מדי חפירות .
את המתח אתה יכול לעשות עם חגורה או משהו ..