|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא ממש פציעה, אבל כשאני מבצע סקוואט אני מרגיש את המותן-כסל (אני לא בטוח שזה זה), האזור שמחבר בין הרגל למותן.
אני אמור להרגיש אותו? או שמא זה מעיד על ביצוע לקוי של סקוואט?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי אתה מרים משקל יותר מדי כבד? ואולי אתה לא עושה טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המותן כסל לא משתתף בסקוואט ולא אמור להשתתף בסקוואט גם אם אתה מבצע את התרגיל באופן לקוי. הוא בכלל מבצע את התנועה הנגדית לתנועה בסקוואט (אנטגוניסט לפשיטת אגן).
אתה מרגיש כאבים או מה? לא הבנתי כל כך מה הבעיה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() כמו שעידן התותח אמר מותן-כסל מבצע פעולה הפוכה לתנועה שיש בירך בביצוע סקוואט..
עכשיו.. יותר הגיוני שהכאב בא מהמקרבים, המיקום שלהם צמוד למותן-כסל אז יש סיכוי מי יודע. כמה דברים, קח תמונה של מישהו, תעתיק לצייר, סמן עיגול על האזור הכואב. 2. כואב לך כשאתה הכי למטה? 3. אתה מבצע סקוואט רחב? 4. איך גמישות המקרבים שלך? 5. האם כואב לך בזמן אחר מלבד התרגיל הספציפי הזה? 6. האם באזור הכואב אתה מרגיש חום, נפיחות, יש אודם? תעשה את שיעורי הבית ותחזור.. תיהיה בריא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה:
אני עושה חימום טוב מאוד, 2 סטים חימום עם משקל נמוך, קצת הליכה לפני, מתיחות טובות, הבעיה לא פה, אני גם לא מרים משקלים מעבר למה שאני יכול. יש לומר שהטכניקה שלי בסקוואט יותר מטובה, הודות למורה טוב שלימד אותי, בגלל זה לא הבנתי איך פתאום אני מרגיש שם את האיזור. אמיר, המותן כסל זה מה שמרגישים כשעושים את התרגיל לבטן "תחתונה" (איי נואו) כאשר נתלים על מתח ומרימים את הרגליים? בקיצור שם אני מרגיש. אני לא מרגיש לא כאב, לא נפיחות ולא חום, פשוט מרגיש את האזור הזה "עובד" (זה לא שריר אבל עדיין) ואני מרגיש את זה בסיום הסט.
![]() |
#6 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() לא ממש ענית על השאלות שלי אבל אם אתה אומר שאתה מרגיש ששריר שם "עובד" אז למה באת בכלל לכאן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כי לפי מה שאני יודע זה לא אמור להיות.
![]() |
#8 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
וד"א, חלק מקבוצת המקרבים עוזרים בכפיפה של הירך אז מרגישים אותם מתרגיל ההוא שאמרת |
|
![]() |
![]() |