|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עזוב את זה, תראה את היד של הבחורה!
מה לעזאזל?!
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב את היד שלה אחי תראה את הפרצוף שלהה
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() יש אנשים מזעזעים...
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() איך אני שונא את גרג ולנטינו החתיכת חרא המסונטל הזה לא מתבייש!
הוא דמות "מפורסמת" מאוד בארצות הברית (מהבחינה שעושים ממנו צחוק המון),ובכל ראיון בתוכנית אירוח שמזמינים אותו הוא לא אומר אני הזרקתי סינטול כי אני דרעק מסריח שלא יודע לעשות עליה במסה אלה הוא אומר כל זה ניגרם לי מסטרואידים והסטרואידים הרסו אותי וקיטורים! זה הכל מהסינטול המסריח שלו ולא משום סטרואידים! והוא גם עבד כמו חמור לא מחטא שהוא מזריק משתמש באותו ציוד כל הזמן לא מחליף מחטים לא שום דבר פשוט בהמה. נ.ב לכל מי שלא יודע הרבה מפתחי גוף משתמשים בסינטול תיתפלאו גם רוני קולמן,קטלר וכל הגדולים מסנטלים קצת אבל אם טאקט רק כדי לתקן חוסר פרופורציות וכו' לא בישביל לגדול בצורא דוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() חלאס עכשיו יהיה נושא שלם עליו ועל סינטול ויביאו תמונות שלו לפני הסינטול ויגידו שהוא היה דווקא BB רציני ואז ידברו על הסינטול של אלי האנה ומלא יקללו אותו ואז יקללו אותם בחזרה שהוא איש מוערך ובלה בלה בלה ![]() חסכתי נושא שלם
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רואה שאתה לא כל כך ותיק אבל מבחינת התמצאות אתה רמה 10! ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
איפה יש לרוני?
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה כל כך מסריח:cry_1: !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שכן לדוגמא מרקוס רול סינטל את הכתפיים שלו קצת,מדובר פה בכמויות קטנות ממש אחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
שרץ. סתם. משעמם לי בצורות מטורפות ![]() ![]() ![]() ![]() ואני ספאמר דפוק.
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלמד לקבל דעות של אחרים גם ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בנושא הזה אין דיעות, יש עובדות. אחד מהם צודק והשני טועה, אין גם וגם. [לא יודע מי צודק ומי טועה] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
*אצל כל באדי בילדר אפשר ליראות אם הוא עשה שיפורים בעזרת סינטול או לא.אין פה דעות. אם מישהו מסנטל אז רואים את זה.תביא תמונות באק דאבל ,של פלקס ווילר לדוגמה ואתה תבין על מה אני מדבר.אי אפשר לפספס את זה.זה או כן או לא. אצל רוני וקאטלר לא מצעתי את זה. *דוגמה יפה לסינטול.אפילו שזה יצע אצלו יפה רואים שזה כתפיים מסונטלות. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |