|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיה חמורה כבר חודש בערך..
העכבר במחשב נתקע לי בכל פעם איך שאני מפעיל את המחשב העכבר כרגיל כמה שניות ולאט לאט הוא מתחיל להיתקע אחרי דקה בערך הוא נתקע ולא זז יותר עד שאני עושה ריסט. אחרי הריסט אותה פעולה חוזרת על עצמה.. אחרי כל זה פירמטתי את המחשב ועדיין ישנה אותה בעיה, ממה זה יכול לנבוע? נ.ב עשיתי סריקה עם אנטי וירוס לפני הפירמוט ולא היו לא וירוסים ולא שום דבר בסגנון.. וחשוב להזכיר שברגע שהעכבר נתקע גם המקלדת כבר לא מגיבה. תודה רבה מחכה לעזרה בדחיפות. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נסה להחליף עכבר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי להחליף זאת לא הבעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() המחשב בן 5 שנים או יותר ?
אם כן אז הגיע הזמן לאחד חדש .. הייתה לי את הבעיה הזאת, זה לא שהעכבר נתקע, זה כל המחשב מספיק להגיב. זאת בעיה בתוך הרכיבים של המחשב ולא הצלחתי לעלות עליה לצערי. :-\
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה שמעליי צודק..
היה לי ת'בעיה הזאת במחשב הישן שלי שהיה לי אוטו איזה 4-5 שנים ולא משנה כמה מנסים לתקן זה תמיד חוזר. תנסה לשדרג כל מיני רכיבים אולי תוסיף זיכרון או משו.. או שפשוט תקנה מחשב חדש כמו שאני עשיתי חח
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() המחשב שברשותי חדש לגמרי הוא בן שנה וחצי אין שום סיבה שזה יקרה הרכיבים חדשים לגמרי מחשב מצויין זאת לא הסיבה לדעתי
|
![]() |
![]() |