|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בתפריט 5 פרוסות פסטרמה ונשאר שניצלים חזה הודו אני חושב לאכול שניצל במקום אבל הם מטוגנים עים פירורי לחם מישהו יכול להגיד מה הערכים ההבדל בין 100 גרם חזה הודו מטוגן עים פירורי לחם אים יש איזה מאמר כמה מזיק הטיגון וכמה זמן לוקח לו לצאת מהמערכת גם טוב
תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תטגן - תצלה על האש / תנור בא לך טיגון? שים שמן זית איכותי יותר
__________________
בברכה, "Labnet Solution - Creating IT Solution" |
|
![]() |
![]() |