|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי מחשב שקניתי לפני כמעט 3 שנים,אני לא יודע אם יש לו חיבורי sata ואני לא רוצה לפתוח את המארז,יש תוכנה שיכולה הלגיד את כל החיבורים הקיימים שיש לי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא ניראה שיש תוכנה שמראה את החיבורים,יש תוכנה שמראה את המערכת ואולי היא מראה את החיבורים בעבר קראו לה Aida32 היום קוראים לה Everest ,תוריד אותה ותבדוק.
הדיסק קשיח הנוכחי שלך אתה יודע איזה חיבור הוא?
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש תוכנות אבל נראה לי שגם במנהל התקנים רשום אם ההרד דיסק קונטרולר הוא Ide או Sata
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לפתות את המחשב ולראות IDE זה חיבור עבה ואפור מגעיל כזה רחב
סטה הרבה יותר קטן אבל לפני שלוש שנים וואלה אני חושב שזה IDE תבדוק! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פתח תמחשב ותחפש על הלוח אם חיבור כתום קטן כזה זה אמור להיות ליד ה Ide
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו לי אתם יודעים לקרוא?
זה לא בעיה לפתוח ולראות,אבל הבנאדם כתב "אם יש תוכנה שאפשר לבדוק"
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן יש כבר מביא לינק
Everst- אברסט מישהו יודע איך כותבים? אני לא מצליח למצוא בגלל זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Everest... והיא לא תגיד לך את סוג החיבור, היא תגיד לך את דגם הכונן. לפי זה אפשר לבדוק, אולי...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() התקשרתי לתמיכה של מאיפה שקניתי את המחשב ואמרו לי שאני לא יכול לחבר לו דיסק sata עכשיו פתחתי אותו ואני רואה חיבורים בול כמו בתמונה,זה אומר שהם טעו ב-100%?????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש, אז כן... בכל זאת, עדיף שתצלם את החיבורים.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הנה תמונה של הלוח שלי סימנתי מסביב לחיבור בצבע כחול זה sata ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע במדוייק איזה דגם הלוח אם שלך?
אם כן תרשום ויהיה אפשר לענות לך בביטחון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלוח תומך ב .SATA ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() עוד לא הבנתי מה הבעיה להיכנס לאתר של היצרן לוח אם,ולראות במה הוא תומך
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה Sata
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תודה,עכשיו יש לי עוד שאלה,יש לי בספק חיבורי 4 פינים,הם יתאימו לדיסק sata 2?אם לא יש מצב שיש הכנות גם לחיבור חשמלי בלוח אם??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |