|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי מבנה גוף כזה שהמותניים שלי די רחבות (לא משומן)
אז אם אני יאמן את הלאכסונים אז המותניים יתרחבו? או שהחלק בין המותניים לצעלות יתרחב? כי בעיקרון אני ממש רוצה שהחלק בין המותניים לצלעות יתרחב וזאת המטרה שלי באימון האלכסונים ולמישהו יש טיפים לאימון האלכסונים? (מספר סטים, מספר חזרות מומלץ וכו')
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו..???
![]() |
#3 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() עדיף שתשים תמונה קודם ואז נדע בכלל מה הבעיה שלך או אם יש לך בכלל בעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט העצמות שלי במותניים טיפה רחבות אז השאלה היא אם אני יאמן אלכסונים אז הקטע שבין העצמות המותניים לצלעות (התחתונות) יתרחב?
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() זה בעיקר גנטיקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מתעלק על השרשור
גם אצלי יש משולש מהכתפיים למותניים, ואז מתרחב לכיוון האגן. לדעתי אימון גם של האלכסונים וגם של הגב יביאו ל"עידון" הבעיה. (למרות שאני עדיין לא מבסוט מהמצב)
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בסך הכל שואל אם אני יאמן אלכסונים אז החלק שבין העצמות של המותניים לצלעות (התחתונות) יתרחב?
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, תעלה תמונה
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולמה תמונה? בסך הכל שאלתי שאלה קטנה... זה כמו שאני אשאל אם אני יאמן את הבייספס והטרייספס היד תיגדל רק שאני שואל את זה על האלכסונים... אני פשוט רוצה לדעת אם הם מרחיבים את החלק בין המותניים לצלעות זה הכל
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן, כן, כן
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() תלוי בגנטיקה שלך ואיך שרירי האלכסונים (Internal & External Oblique) מעוצבים אצלך..
יכול מאוד להיות שזה יתן לך רוחב וצורה יותר טובה של V גם בבטן אבל יכול להיות שלא וזה רק ירחיב לך את החלק התחתון. רציתי תמונה כדי לראות אם אתה מדבר על העצמות או על השריר עצמו, זה הכל בכל מקרה לרוב זה מבנה הגוף בטורסה (גו) רחב>צר> שוב מתרחב קצת... אין מה לעשות |
![]() |
![]() |