|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בחלבון של IRON TEC(המשולב עם הקזאין)היה כתוב שיש whey protein concentrate ועוד חלבון בסינון פילטר ומיקרו פילטר האם הסוגים האלה הם יותר ירודים מבחינת הרמה ביחס למי גבינה רגיל של אופטימום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל השאלה שלי היא האם הסוגי חלבון שצינתי למעלה הם יותר נחותים מחלבון רגיל שעובר תהליך של שחלוף יונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
על מנת להגיע למצב של חלבון מבודד יש כמה תהליכים אפשרים בינהם: שיחלוף יונים, סינון פילטר ועוד... התהליכים הם טיפה שונים ומעורבים בהם חומרים שונים אני לא מתמצא יותר מדי בהבדלים אבל מבחינת החלבון הוא לא יותר נחות זה אותו סוג חלבון זה "מי גבינה מבודד" אם מעניין אותך להבין את ההבדלים לעומק הייתי מריץ חיפוש בגוגל על כל אחד מהתהליכים בנוסף הינה קובץ PDF שפירסמתי פה כבר בעבר על ההבדלים בין התהליכים: http://www.daviscofoods.com/pdf2/IXvsMF.pdf
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)איזה טעם אתה ממליץ של האבקה המשלובת קזאין? 3)איפה אני יכול להשיג פירוט של כל החומצות אמינו במנת הגשה כמו שאופטימום מפרטת על המוצאים שלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
2) אם אתה אוהב שוקולד אז השוקולד פאדג' שלהם הוא טעם מעולה! וגם מהבננה שלהם אתה לא תתאכזב. 3) יש על האריזה, בכל מקרה אל תצפה ליותר מדי הבדלים בסופו של דבר שניהם חלבון מי גבינה.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ב-irob Tec שמכיל קזאין אז יש אפשרות לדעת כמה כמה אחוז מהחלבון שם הוא חלבון קזאין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שאלת המליון דולר
|
![]() |
![]() |