|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. מזה בדיוק פולי רחב לאחור
2. מה עובד יותר טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() 1)פולי רחב לאחור, פולי עליון כאשר מושכים את המוט לכיוון העורף, לא עושים את זה יותר כי זה מסכן את חוליות הצוואר.
2) מזאת השאלה המפגרת הזאת? מה עובד יותר טוב בין מה למה?? אהה אבל אתה לא רוצה את העזרה שלי כי אני שחצן לא?? אין בעיה אל תקרא את ההודעה שלי חמוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פולי רחב זה כמו שגיימר אמר, אני ראיתי כמה פעמים אנשים שעושים את זה דווקא. אני אישית לא.
ואיתי נראה לי שהוא התכוון מה יותר טוב לאחור או לפנים לפי דעתי מאחור, כנ"ל לגבי מתח אבל אם אומרים שזה מסוכן אז לפנים.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1. לא אמרתי שאתה לא מיקצועי בקשר לשאלות.. אלא עיצבן אותי שאתה מאוד שלילי בקשר לתמונות הגולשים...
2. בין רחב לאחור ולרחב לפנים. 3. ממ אז למה גיל אמר לי לעשות רחב לאחור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בין רחב לבין מאחור? במאחור אין לך את כל הטווח תנועה שיש לך במלפנים, מאחור הכתף האחורית עובדת יותר חזק (זה לא שהגב עובד פחות פשוט יהיה עומס גם על הכתף האחורית) מקרבי השכמות עובדים יותר במאחור. אני באופן אישי פולי עליון עושה רק צמוד לפנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה בפולי תחתון היא שלרוב האנשים אין את הגמישות לבצע את התרגיל מבלי לקבל פציעה.
שים לב שאמרתי לרוב האנשים ולא לכל האנשים. ואני בדעה של גיימר, פולי באחיזה צמודה (או רוחב הכתפיים) באחיזה הפוכה זה הכי טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תיראה זה התוכנית שהוא נתן לי לגב..
מתח - רחב לפנים 8x3 פולי עליון רחב לאחור 10x4 פול הובר בשכיבה כנגד משקולת בודדה 12x4 טרפזים - הרמת כתפיים לאוזניים 10x2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Ab מתאמן 4 חודשים
אני שואל מה אתה אומר לגבי התוכנית.. אמרת שרחב לאחור אין לך את כל הטווח תנועה.. אז בגלל זה הוא הביא את המתח רחב לפנים? מפצה על זה יענו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פולי לאחורה עובד על דלקות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מטח וחתירה עם בארבל עובד הכי טוב אם הידיים שלך מתות אז פולאובר
![]() |
#14 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() למה פולי מאחורי העורף מסוכן לצוואר?
ואני חושב שהפולי שהכי מערב את הלאטס זה פולי קדמי עם אחיזה של בייספס.
![]() |
#15 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כי הוא טוחן את הrotator cuff בצורה שהגוף לא יכול להתרגל אליה.