|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
יש לי בעיה עם המוט. לוקח לי המון זמן להוציא את ההברגה, להוציא את המשקולת ולהכניס את ההברגה. זה לפעמים לוקח לי 2 דקות, וזה המון זמן מנוחה. רציתי לשאול, אני חייב להבריג את זה עד הסוף? או שאני יכול עד ההתחלה רק? תודה רבה לעונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מרים את המוט באופן מאוזן מושלם אז זה לא משנה כ"כ (אלא אם זה משקל ממש כבד).
אבל בהתחשב בכך שהסיכוי שאתה באמת מאוזן לגמרי לא גבוה כ"כ אז ככל שהמשקולת רחוקה יותר ממך יהיה יותר מומנט שיגרום לקושי באיזון (ויכול לגרום גם לאובדן שליטה ממש). בכל מקרה - אין בעיה (לדעתי) לשים את זה לא בדיוק עד הקצה אבל לא כדאי רחוק מדי וגם תשמור שמשני הצדדים יהיה בדיוק אותו הרווח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישיתי עושה ככה. אם זה תרגיל שהוא מעל הראש, למשל לחיצות חזה או כתפיים אז ברור שעד הסוף אחרת הפלטות יזוזו ואז יהיה חוסר שיווי משקל. אבל תרגילים כמו דד ליפט אני בכלל לא מבריג, כי זה יציב.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() תשתמש בקפיץ שמשתמשים במוטים הקצרים אם יש לכם זה יותר מהר...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זאת אחת הסיבות שעברתי להתאמן בבית. בבית, אני פשוט מכין את כל הפלטות, הדאמבלס, המוטות וכל התרגילים לפני (לוקח לי 5 דק') והאימון שלי הוא נטו אימון בלי לשחק בלגו (לפרק ולהרכיב). כמובן שיש פעמים שאין ברירה. במכון זה בעיה, לך תכין את כל האימון מראש, יש עוד אנשים איתך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אל תרכיב סוגרים זה לא קשה לשמור על איזון בלי.. זה לא שאתה שם יותר קילו בצד אחד מהצד השני וזה לא שזה קשה למשוך באופן שווה בשתי הידיים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תראה באמת אם תוכל לשים קפיץ זה שנייה להכניס ולהוציא..במחדר כושר יש משקל מסויים קבוע על כל מוט קצר כזה ואי אפשר להחליף בו את המשקל..
שאני הייתי מתאמן בבית גם ההברגה לוקחת הרבה זמן..תעשה תסדר אימון שתצטרך לעשות כמה שפחות החלפות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא צריך להתרגש בקשר להחלפות... אפשר גם להתחיל להתארגן לתרגיל הבא במנוחות בין הסטים של התרגיל שלפניו, הבעיה היא שאחרי סט אתה זקוק למנוחה ולפרק \ להרכיב אולי יפגע במנוחה למרות שזה לא מאמץ פיזי צריך גם מנוחה לנפש בין סט לסט כדי לחשוב איך עוברים את הסט הבא - החיים קשים בחדר כושר אין ספק. |
|
![]() |
![]() |