|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חבר'ה,
אני מתאמן בתכנית Hst, ולאחר 20 דקות ריצה אני מתחיל באימון. הסדר המועדף עליי זה סקוואט, דחיקת חזה, תאומים, כפיפת רגליים, גב, והידיים. אני יודע שחשוב להתחיל מהשרירים הגדולים, הבעיה אצלינו במכון, שהמוט של הסקוואט, דחיקת חזה... זה הדבר הכי פופולארי במכון. לעיתים צריך לחכות 20 דקות למכשיר. והכי מעצבן שהנגדים אצלינו בבסיס לא באים להתאמן, אלא לספר על הקומבינות שלהם תו"כ יצירת מגע עם המוט. בכל מקרה, כמה נורא יהיה אם אני אשמור את הסקוואט, דחיקת חזה לסוף? או אשנה את סדר ביצוע התרגילים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה על איזה שרירים תעבוד לפני השרירים הגדולים?
אם תעשה נניח יד אחורית לפני בנצ' פרס אז אולי זה לא רעיון כל כך טוב מצד שני, תאומים בתחילת האימון לא ממש ישנה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי מה אתה אומר...
זה עדיין בעייתי לי, מה בעצם יותר חשוב, אימון אינטנסיבי, או שמירה על הסדר? מה המטרה של לעבוד קודם על השרירים הגדולים? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נגדים עושים סקוואט?
![]() רק אל תגיד לי שהם סתם נשענים שם על הסקוואט ראק ופשוט לא נעים לך להגיד להם לזוז. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם עושים דחיקת חזה, עם המוט של הסקוואט, יש לנו מוט אחד בחד"כ. הכי מצחיק זה שהם עובדים איזה 4 נגדים ביחד את התרגיל. והרוב זה מזמוזים עם המוט. היה איזה פעם אחת שבאתי לחד"כ, תפסתי תור אחריהם על המוט, רצתי 20 דקות, והם עוד לא סיימו, בסוף מיהרתי אז עשיתי ידיים ובטן והלכתי, האימון הכי מבאס בחיים. מה שמנחם אותי לפחות זה שנשאר לי 25 יום לחפשש, ואז חדר כושר של חברת חשמל ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() משהו קטן שרציתי להוסיף, בכל ה3 וחצי שנים שלי בצבא, בחיים לא ראיתי מישהו חוץ ממני עושה סקוואט בחד"כ צבאי.
אם הייתי קא"ג הייתי מביא שתי כאפות למדא"גים שלי!!!! |
![]() |
![]() |