|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו לי שלמשל כל זווית עבודה עובדת בעצם על משהו אחר..ובעצם אם אני עושה את התרגיל לא נכון אז אני משתף את המרפק שלי בהרמת משקולות ואז אני פוגע בו..
או שאמרו לי נגיד שאם אני לא עושה נכון כפיפות מרפקים אז אני משתף גם את הכתף.. זה נכון?איך אפשר למנוע את זה? זה עד כדי כך מסובך לעשות את התרגילים? ביום ראשון אני הולך למכון לשאול את המדריך... אבל זה עד כדי כך מסובך? אחרי שאני אלמד לעשות את התרגילים נכון...עדיין אני אצטרך להזהר ולהקפיד כל הזמן או שזה כבר יבוא לי בטבעיות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אין הרבה תרגילים שהם "קשים" לביצוע...ככה שאת רוב התרגילים שתעשה אתה תעשה נכון...
זה לא שיש נוסחה לעשות...אתה תראה זה פשוט מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע..
אבל אמרו לי שאני לא עושה אותם נכון ואני יכול לדפוק לעצמי את המרפקים ככה... דרך אגב.. זה נכון שלמשל לחיצת חזה במוט או לחיצת כתפיים במוט מגרה יותר את השריר מלחיצת חזה או לחיצת כתפיים בדאמבלים ?(לא קשור לנושא..אבל אם כבר פתחתי נושא על השאלות). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא נכון. ולדעתי דאמבלים לא רואים בנצ' ממטר עם זכוכית מגדלת ביום קיץ. הבעיה היא..... שהרבה יותר קשה לעבוד עם דאמבלים ועוד יותר קשה לעבוד איתם לכשלון אמיתי.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
או לדגמא בפולוור במשקולות אתה ממשיך מעבר לקו העינים שוב אתה מפעיל את הכתף הקדמית ויש עוד הרבה דוגמאות
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אחראית תזונה ותוספים.
|
![]() לא אמור להיות מסוכן אלה אם כן אתה עוה תנועה לא טובה אבל זה גם יכול לקרות לך מכול דבר גם ללכת ברחוב ולעקם רגל.
אם אתה מרים משקולות והיד תברח לך לאחור זה לא נעים במיוחד
![]() |
#8 |
אחראית תזונה ותוספים.
|
![]() לא אמור להיות מסוכן אלה אם כן אתה עוה תנועה לא טובה אבל זה גם יכול לקרות לך מכול דבר גם ללכת ברחוב ולעקם רגל.
אם אתה מרים משקולות והיד תברח לך לאחור זה לא נעים במיוחד
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב, החלטתי שאני לא רגוע, אז חזרתי להבהיר את עצמי יותר טוב.
דאאאאאמממממבבבבבבליייייםםם!!!! דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים! רץ לשרוף את כל הספסלים הלא חופשיים בישראל!!!! דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים! זהו. פשוט אוהב דאמבלים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס, דאמבלים שליטה. באמת קשה לעבוד איתם, במיוחד בלי ספוטר.. אבל אפשרי.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() לא הבנתי ! דאמבל... מה ? תחזור שוב בבקשה...