|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמתם לב לאחרונה שאתם קונים חלב התאריכים של התוקף הפכו להיות הרבה יותר ארוכים מהרגיל, כלומר התוקף הוארך בהרבה..
זה בגלל שתנובה המציאה שיטה חדשה. למחזר חלב! בכל רשת שיווק גדולה עושים אחת לכמה זמן בדיקה על המדפים, וחלב שפג תוקף נשלח חזרה לתנובה (זה הנוהל הרגיל בכל מקום להחזיר מוצר פג תוקף לייצרן). מה שאנחנו כצרכנים לא יודעים זה שתנובה לוקחת את החלב פג התוקף הזה ומעבירה אותו תהליך פיסטור ואורזת אותו מחדש מחזירה לרשתות שיווק!!! כן כן, מה שאתם שותים זה חלב עם הרבה חומרים מפסטרים בפנים שלמעשה הופכים את החלב למים בלי כל ערך תזונתי. איך אפשר לדעת שהחלב שקניתם לא עבר פיסטור? תנובה מדפיסה על הקרטונים למטה בחלק התחתון מספרים. הסיפרה 1: אומרת שהחלב הוא חלב רגיל שלא עבר פיסטור או עבר רק פעם אחת שזה סביר. הסיפרה 2: אומרת שהחלב כבר פוסטר פעמים. וכן הלאה... עד לסיפרה 5 בערך... שכמובן שאם החלב פוסטר 5 פעמים רוב הסיכויים שאתם שותים סתם מים לבנים ולא חלב בריא וטוב. אז מעכשיו תשימו לב לכך ולפני שאתם קונים חלב תנובה בקרטון תהפכו את הקרטון ותיראו איזה מספר מוטבע עליו. לנו בתור צרכנים המספרים לא אומרים כלום ובכלל אנו בקושי מסתכלים עליהם, אבל במפעל תנובה ככה הם מסמנים את כמויות הפיסטור. זו הביקורת שלהם, שלמעשה לא הייתה צריכה להתקיים מראש!!!! כי אסור לפסטר חלב יותר מפעם אחת גג!!!!! מידע זה הודלף וכרגע עדין לא ידוע לכלל הציבור. בדקתי עכשיו ועל כל קרטוני החלב היה מסומן 3..
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() זה חרטה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() הופרך כבר
![]() |
#4 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חחח מסכן הילד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא מבין איזה אנשים מטומטמים באמת מאמינים בזה פיסטור זה סך הכל הרתחה של החלב מה שחושב לעשות לכל חלב.. אם יפסטרו שוב את החלב זה לא מוריד לו את הערכים או מחזיר אותו שוב לתוקף.. :\
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע..
זה מה שקיבלתי, זה לא שחשבתי שפיסטור "הופך את החלב למים"
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רגע, אני מקים חווה קטנה עם פרות כדי לשתות חלב לא מפוסטר שאני אכין בעצמי...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() פוסטר מתהפך עכשיו בקבר.
מה זה השטויות האלה..? חחח תשתו חלב מקסימום תשתו מים.. חחח תנובה ממש תשלח משאיות לאסוף את החלב המקולקל ירוקנו את החלב יפסטרו אותו שוב יחזירו את זה לקופסאות ידפיסו תאריך חדש ויחזירו לחנויות. ממש תהליך חכם והגיוני. משעמם לאנשים היום..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() האמת בהתחלה זה הבהיל אותי...... אבל עכשיו אני מבין שזה לא נכון
![]() אבל עדיין לעיתים אני מעדיף לקנות חלב של יטבתה.. (יותר זול)
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |