ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-08-07, 22:59   #1
tima999
חבר פעיל

הסמל האישי שלtima999

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
ברירת מחדל מכירים את זה?

1) מכירים את זה שנגיד אתם אוכלים סנדוויץ' עם מלפפון ליד. אז אתם אוכלים את המלפפון ממש לאט כדי שיספיק לכל הסנדוויץ', אבל אז אתם מגיעים לביס-שניים האחרונים ומגלים שהשארתם בערך חצי מלפפון? אז כדי להרגיש טוב עם עצמכם אתם אוכלים מהר את המלפפון ומשאירים ביס אחד כדי שהתוכנית באמת תסתיים כמו שרציתם.

2) מכירים את זה שאתם הולכים ליד מישהו ואז בכדי לא להיתקע בו אתם הולכים למקום אחד, ואז הוא גם בטעות הולך למקום אחד (לוקח צעד אחד קדימה) ואז אתם הולכים לצד השני ואז הוא גם הולך לצד השני ואז יוצא לכם ריקוד מושחט עם איזה זקנה בת 60 שבכלל לא תיכננת...

3) מכירים את זה שאתם מדברים עם מישו על משו לא כזה מעניין ואז אתם מוצאים את עצמכם אומרים כל חצי דקה בערך "כן,אה", אחרי 20 פעמים של כן אה אתם מפחדים שהוא ישים לב ומנסים לגוון עם איזה "אשכרה" ו "וואלה"...

4) מכירים את זה שאתם רוצים להביא לחדר שלכם אוכל שמורכב מכמה דברים אז אתם מתעקשים לעשות את זה בפעם אחת ולא ללכת ולחזור? לחשוב שהמרחק מהמטבח לחדר הוא קילומטרים... אז אתם עושים שטויות כמו לשים את הכוס על המצח וללכת באלכסון כדי שהגבינה לא תיפול. ואז תמיד כשאתם יושבים אתה נזכרים שמרוב ה"רמבו" שעשיתם והדברים, שכחתם את הקולה , או את המזלג...

5) מכירים את זה שהפריזר כל כך מלא, שכל פעם שאתם פותחים אותו נופל עליכם משהו? עכשיו כל פעם שרוצים להוציא משהו מהפריזר זה הופך לסרט מתח... מה יפול עליכם, ומאיזה כיוון? ואז אתם צריכים גם לתפוס את הכל בזמן, שחלילה לא יפול על הריצפה. אם מישהו קולט אתכם בזמן שאתם תופסים משהו שנופל עליכם אתה בכלל תותחים. הכי באסה זה שעד שהצלחתם להוציא מה שהייתם צריכים ויצאתם משם ללא פגע, פתאום אתם נזכרים ששכחתם את הקרח, ואז אתם כל כך בטוחים בעצמכם שעברתם את זה קודם בקלות שאתם פותחים את הפריזר שוב והכל נופל על הריצפה. או שאתם מוציאים משהו מהמקרר ובאים להחזיר אותו ואין מקום אז אתם דוחפים אותו לאנשהו וסוגרים את הדלת מהר מהר, שיפול על מי שבא אחריך. יש עוד קטע. שאתם מוציאים הרבה דברים כדי להגיע לסוף.. וכשאתם מחזירים נשארים איזה 5 דברים שלא נכנסים! וזה מוזר, הרי זה היה שם! איך זה לא נכנס עכשיו!

6) מכירים את זה שאין לכם כוח לזוז, אז אתם עושים פעולות עם הרגל? כמו לדוגמא להרים משהו?

7) מכירים את זה שאתם מתחמנים את המיקרו ואתם עוצרים אותו שנייה לפני שהזמן נגמר רק כדי לא לחכות לצפצופים? ושנגיד נשארו 20 שניות או דקה למיקרו, ואתם צריכים ללכת להשתין, אז אתם אומרים לעצמכם " יאללה אני חייב להספיק!!!!!!! " ואז אתם נכנסים למן מירוץ מטורף! ובסוף אתם לא מספיקים כמעט אף פעם...

8) מכירים את זה כשאתם משחקים מטקות והכדור עף לאמצע תמיד יש את הדילמה מי ילך להביא? אז כל אחד כזה עושה חצי צעד ולא יודע אם להמשיך.. ואז כשאתה כבר ממשיך ואוטוטו אתה מגיע לכדור מגיע זה שמולך ולוקח אותו.

9) מכירים את זה כשמישהו מחזיר לכם על דלפק מתכת עודף בשקלים בודדים ואין לכם ציפורניים אז אתם לא מצליחים להרים את השקלים מהדלפק ויש תור מאחורה וכולם מסתכלים עליכם וזה נראה להם כאילו אתם משחקים עם השקל?

10) או כשאתם באוטובוס קונים כרטיסיה חדשה אז הנהג שם לכם את הכרטיסיה על היד, ועליה את העודף. עכשיו זה הדבר הכי מעצבן, כי זה גם נהג ממורמר שנסע כל היום ועכשיו הוא נוסע בזיג זגים, וגם יש איתכם עוד 2000 ילדים .. ואז אתם אמורים להשתלט איכשהו על העודף שלא יחליק מהכרטיסיה.

11) מכירים את זה כשתמיד נתקע המחשב אז הולכים למקרר באופן לא מודע, פותחים אותו ומסתכלים אם יש משהו לאכול (ברוב הפעמים אין) ואז חוזרים למחשב?

12) מכירים את זה שאתם מחפשים משהו ממש הרבה ופתאום אתם מוצאים משהו שממש לא התכוונתם למצוא ואז אתם שמחים ושוכחים מה רציתם למצוא מקודם...

13) מכירים את זה, שיש טלפון ואתם בדיוק באמצע משהו מזה חשוב.. אבל מה לעשות יש טלפון ואתם רצים כדי לענות ,ואז האצבע של הרגל נתקעת בשפיץ של הקיר/של השולחן?

חחחחחחחח איזה נכון זה, הרוב באמת קורה לי מדי פעם או על בסיס יום יומי(למשל 2 הלפני אחרונים וה-3)

*מדריך חדר כושר מוסמך,מטעם וינגייט*
tima999 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 23:15   #2
benwin21
חבר פעיל

כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
שלח הודעה דרך MSN אל benwin21

ציטוט:
מכירים את זה שאתם הולכים ליד מישהו ואז בכדי לא להיתקע בו אתם הולכים למקום אחד, ואז הוא גם בטעות הולך למקום אחד (לוקח צעד אחד קדימה) ואז אתם הולכים לצד השני ואז הוא גם הולך לצד השני ואז יוצא לכם ריקוד מושחט עם איזה זקנה בת 60 שבכלל לא תיכננת...
זה הכי נורא.

Nothing in this world that's worth having comes easy
אני לא מאמין ששנתיים מתוך ה3 שנים שאני מתאמן לא עשיתי סקוואטים
וחצי שנה מהשלוש שנים לא עבדתי על יד קידמית
benwin21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 23:20   #3
007
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה

חחחחחחחחח באמת הכל פה נכון..
אם היית ממספר אותם היה טוב
007 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 23:31   #4
Ilan-V
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלIlan-V

שלח הודעה דרך ICQ אל Ilan-V שלח הודעה דרך MSN אל Ilan-V

חחח אני לא מאמין שקראתי הכל חח אכן כך.. באמת הרבה מהדברים שם קוראים לי בתדירות דיי גבוהה.
Ilan-V מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 23:23   #5
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

חחח מכיר ת'קטע..כן..חח
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 23:24   #6
tima999
חבר פעיל

הסמל האישי שלtima999

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
חחחחחחחחח באמת הכל פה נכון..
אם היית ממספר אותם היה טוב
קיבלת

*מדריך חדר כושר מוסמך,מטעם וינגייט*
tima999 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 23:45   #7
Mr.Bazooka

מכירים את זה שאתם נועלים תבית מתוך אינסטינקט ולא רואים בזה חשיבות..יוצאים מהביניין מתקדמים 20 מטר ואז חושבים..
רגע נעלתי ת'בית או לא? ואז חוזרים את כל הדרך שוב ורואים שהבית נעול. :d

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 23:49   #8
Troya
מושעה

כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים

3 כל כך נכון 95% מהשיחות שלי הן כאלה
Troya מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 23:52   #9
Mr.Bazooka

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Troya
3 כל כך נכון 95% מהשיחות שלי הן כאלה
ואם יש פאדיחה?לי קרה למשל אנימדבר עם מישהו דופקל ו כן אה כן כן בטח כן כן
ובסוף הוא דופק לי מה כן?שאלתי אותך מה השעה :S

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 07:47   #10
Troya
מושעה

כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
ואם יש פאדיחה?לי קרה למשל אנימדבר עם מישהו דופקל ו כן אה כן כן בטח כן כן
ובסוף הוא דופק לי מה כן?שאלתי אותך מה השעה :S
לא קרה לי אף פעם פשוט צריך לדעת מתי להכניס את ה-"אהה כן בטח" בצורה אסטרטגית
Troya מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 01:38   #11
Antonator1
הושעה

מכירים את זה שאתם רוצים להסתכל על מישהי יפה אבל כדי שהיא לא תשים לב אתם מפנים את המבט למשהו בצד ומעבירים בה מבט בדרך?
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 01:46   #12
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
מכירים את זה שאתם רוצים להסתכל על מישהי יפה אבל כדי שהיא לא תשים לב אתם מפנים את המבט למשהו בצד ומעבירים בה מבט בדרך?
למה להפנות מבט? תסתכל לה ישר בתוך העיניים! תנעץ מבטים על החזה! אתה חושב שהן הולכות עם מחשוף כי חם להן? הן רוצות שיסתכלו עליהן, זה מעלה להן את הביטחון. ואם מישהי תגיד לך בשיא חוצפתה, "מה אתה מסתכל?! יא חרמן! רק על סקס אתם חושבים", אז תגיד לה, "יא צבועה אחת, את לא רואה אותי הולך עם מחשוף לביצים, נכון?" ואז פשוט תכניס לה נגיחה ישר בין הגבות.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 01:49   #13
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
למה להפנות מבט? תסתכל לה ישר בתוך העיניים! תנעץ מבטים על החזה! אתה חושב שהן הולכות עם מחשוף כי חם להן? הן רוצות שיסתכלו עליהן, זה מעלה להן את הביטחון. ואם מישהי תגיד לך בשיא חוצפתה, "מה אתה מסתכל?! יא חרמן! רק על סקס אתם חושבים", אז תגיד לה, "יא צבועה אחת, את לא רואה אותי הולך עם מחשוף לביצים, נכון?" ואז פשוט תכניס לה נגיחה ישר בין הגבות.
חחחחחח ענק,נשבע לך אני הולך לאמץ את זה
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 01:50   #14
Antonator1
הושעה

ציטוט:
אני בן אדם ביישן מאד עם אנשים שאני לא מכיר. אולי בשביל Mikeo או Igorek שמכירים אותי זה יבוא כהפתעה אבל יש לי בעיה לתקשר וליצור קשר עין בפעם הראשונה. אבל מה, אני מתחבר עם אנשים מהר מאד. ביסודי רק שנה אחרי שאני בעצמי עליתי לארץ הייתי תמיד חבר של כל הילדים החדשים.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 04:50   #15
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
חחחחח 5 בבוקר ואני יושב פה וצוחק כמו דביל חחחחחחחחחח
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 09:32   #16
Ilan-V

הסמל האישי שלIlan-V

שלח הודעה דרך ICQ אל Ilan-V שלח הודעה דרך MSN אל Ilan-V

ציטוט:
:):):):) זה חזק
Ilan-V מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 12:27   #17
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהרגת אותי...נגחה ישר בין הגבת! XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחאיי איי איי..
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 14:13   #18
Der Metzgermeister
חבר פעיל

ציטוט:
חחחחחחחחחח מלך!
לא ראיתי את זה מגיע בכלל...

בכל מקרה, גם לי יש בעיה להסתכל לאנשים בעיניים, אבל ראיתי איזה בלונדה אחת מושלמת פשוט באוטובוס, לא יכולתי שלא להסתכל עליה, אז כל הנסיעה עמדתי רק בשביל להסתכל עליה חח
בסוף לפני שהיא ירדה היא הביאה איזה מבט כזה. חבל שלא הלכתי לדבר איתה.

The Butcher לשעבר, השתדרגתי.
Der Metzgermeister מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 02:23   #19
sandrik
חבר פעיל

הסמל האישי שלsandrik

כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape

חח 11 כל כך נכון בקשר אליייייייי

sandrik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-07, 02:56   #20