|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() חברה מישהו יכול לתת לי המלצות של להקות רוק טובות?
מה שאני אוהב עכשיו זה: linkin park pillar וכל הדברים בסגנון ראפ רוק..... |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה תאהב את הלהקה
Gym class heroes רוק/ראפ שכזה
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
יאללה עוד............ |
|
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() רמשטיין ניחשב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אואו אני מת על רמשטיין D= זה כזה טוב
יש להם אחלה מנגינה אבל אני מת גם על המילים =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
מה זה רמשטיין? ראפ רוק? רוק כבד? איך כותבים את זה באנגלית? עריכה: קראתי שהרמשטיין האלו שרים רק בגרמנית איכססססססססססס מה אני נאצי? |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך ליוטיוב תסתכל קצת קליפים שלהם - יש להם אחלה שירים כמו Reise Reise, Sonne, Ohne Dich, Feuer Frei בכ"א תנסה, לא תאהב הפסד שלך מה אני אגיד לך D= ![]() http://youtube.com/watch?v=wKp8lpJV764 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך פה עולים מגרמניה שבאים לארץ ומתגיירים בגלל מה שקרה לפני 60 שנה ומתגייסים לצה"ל. העלת לי את העצבים, תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר משהו כזה. חתיכת פרימיטיבי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ולא אמרתי את זה ברצינות אגב |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך פה את נתורי כרטא שהם מחכישי שואה, והם חרדים! לפני כזה זמן כמה חרדים ציירו מלא צלבי קרס בגונן על קיר הנצחה של חיילים צה"ל שנהרגו. אותם חרדים שמתפללים כל יום ועושים ברית מילה ושומרים שבת. ומה מה זה משנה אם הם גרמנים לא יהודים או אמריקאים לא יהודים? לך תראה עולם קצת, תבין שאתה חי בבועה של דעות קדומות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אמרתי את זה בהתחלה בצחוק ואני לא בין מה אתה רוצה? מה שאומרים בדיחה על על ספרדים אני יצעק על זה שעה????????????? תרגע זה היה בצחוק...... |
|
![]() |
![]() |
#12 |
הושעה
|
![]() תן הקשבה לרייג' אגיינסט דה מאשין, אודיוסלייב וג'יינס אדיקשן בשלב הזה - אחרי זה אני אנחה אותך לגבי מה שצריך לעשות בהמשך.
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
Jane's Addiction Audioslave רוצה עוד שמות? האמת שאודיוסלייב וג'יינס אדיקשן לא ממש דומים ללינקין (וטוב שכך) - אלה יותר להקות עם סגנון קלאסי כזה. גם רייג' אגיינסט דה מאשין זה לא בדיוק לינקין אבל לדעתי אתה תאהב את הלהקות האלו.
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
לא חייב שיהיה דומה ללינקין פארק, אני רוצה רוק כבד כזה! נגיד הGym Class Heroes הרדים אותי ממש |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא שאני איזה חובב מוזיקה מסויימת,אני שומע אבל בקטגורית הרוק-מטאל את
breaking benjamin,cold,rammstein,adema,red ויש עוד הרבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק כמו linkin park, יש לך את:
hoobastank papa roach בכל מקרה, לא סובל אותם, אבל זה מתאים לך בדיוק ואתה תאהב את זה....
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() תבדוק להקה בשם Anthrax... תרשום את שם השיר שלהם Belly Of The Beast ואם תאהב תבדוק עוד חומר.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נערך*
|
![]() |
![]() |